El CNB Vilanova supera al Casal de Vilafranca

Plantilla del sènior masculí del CNB Vilanova. Eix

CNBV CERVESERIA LA PARRÒQUIA 74 - SE CASAL VILAFRANCA 93

Diumenge a la tarda el sènior vilanoví rebia el Casal de Vilafranca, en un partit clau per la lluita pels primers llocs de la classificació. Tots dos equips empatats amb només dues derrotes i amb un average favorable als grocs de més 14 de la primera jornada.

Sortida amb Javi, Alex, Gali, Borja i Caelles. Molta intensitat i molts nervis. Els de Vilafranca comencen més encertats i agafen la iniciativa al marcador. Els de la Parròquia no troben la manera d'anotar i permeten segones opcions als vilafranquins que no perdonen. Els darrers minuts del quart de Dídac permeten mantenir als locals dins el partit, tot i acabar el primer parcial amb un 16-23 preocupant.

Al segon quart es repeteixen els problemes dels del Garraf. Poc control del rebot defensiu i un percentatge horrorós des del tir lliure. Per la seva banda els vilafranquins cada minut que passa es senten més forts, amb una intensitat defensiva espectacular i un criteri i saber fer en atac que està destrossant als locals. Una antiesportiva i una tècnica pels grocs acaba de fer dolent el quart i marxa a la mitja part amb un 28-39 que pesa com una llosa.

Però el Nou Bàsquet no abaixa els braços i ofereix al nombrós públic a l'Isaac Gàlvez, gairebé tot respectuós i educat, un inici de tercer quart espectacular. En només dos minuts temps mort dels visitants, el marcador està 40-42, potser massa ràpid. Els petits de l'equip donen un altre ritme al partit i sembla que es controla una mica el rebot defensiu. Però a partir del minut 5 tornem a veure la tònica de tot el partit.

A més els vilafranquins comencen a estar encertats en el tir de tres i els grocs veuen de nou com el marcador torna a disparar-se. Final del quart 56-63.

Queden deu minuts per intentar-ho, i els de Vilanova ho van fer, sense gaire ordre i amb nervis, però ningú pot discutir l'esperit d'aquest equip. Sis tirs lliures anotats de disset intents pels grocs al quart, pel quinze de divuit del Casal. No fa falta dir gaire més. Els grocs perden el partit, l'average i en certs moments el cap. 74-93. Gran partit de bàsquet, amb probablement dos dels tres millors equips del grup.

Felicitar a un gran equip que es va endur justament la victòria, i a un altre que ho va intentar tot durant 40 minuts. Que ningú ho dubti, seguirem.

CNB VILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA: ALEX (16), DAVID, VARGAS, GALI, COLLADOS (2), JAVI (7), BURCI (15), CAELLES (4), DÍDAC (17), BORJA (9) i MIKI (4).