Gimnàstica

Optimisme de cara a la propera temporada del CG Vilanova

CG Vilanova Vilanova i la Geltrú 23-01-2020 12:36 Lectures 823
Via Olímpica - Base - Escolar C.G.VILANOVA. Eix

Via Olímpica - Base - Escolar C.G.VILANOVA. Eix

El passat cap de setmana 18 i 19 de gener es va celebrar el IV Trofeu d’Olot.

Segón amistós de pre-temporada que ens apropa una mica més a la 1a. fase Federativa oficial que es celebrarà durant els caps de setmana de febrer depenent de cada categoria.

El C.G. Vilanova participava al torneig amb 12 gimnastes de diferents categories que van aconseguir grans resultats.

El dissabte va començar la competició amb la Base 6P. En aquesta categoria cal destacar que l'Aina Ballester va ser 5a. a la classificació general i 1a. a paral·leles, la Daniela Garcia va aconseguir la 8a. plaça a la general i la 2a. a Salt, Noa Membrive la 18a. posició a la general i la 3a. a Terra, Marta Guillén la 24a. posició i Danai Castro la 40a. a la general i la 3a. a Salt.

Les components de l'equip de Base 6P també van aconseguir la medalla de bronze a la classificació general per equips.

En categoria Via Olímpica 3, la Júlia Margalef va finalitzar 7a. a la general i aconsegueix la 1a. posició a salt en la classificació per aparells.

En categoria Via Olímpica 2 la Diana Ruíz finalitza en 7a. posició a la general i es fa amb la 3a. plaça a salt en la classificació per aparells.

En categoria Via Olímpica 1 la Nerea Sampietro aconsegueix la 1a. posició a la classificació general absoluta i la 1a. plaça a Terra i a Salt a la classificació per aparells. En aquesta mateixa categoria la Daniela Sabariego acaba en 2a. posició a la general, 2a. a Terra i 3a. a barra en la classificació individual per aparells.

En categoria Escolar EG la Maria Moreno va finalitzar la competició en 6a. posició a la general, la Diana Pérez va ser 12a. a la general i 2a. a salt i l'Ariadna Pellicer 14a. a la general i 3a. a paral·leles a la classificació individual per aparells.

Aquests bons resultats fan ser optimistes a les entrenadores Lidia Castillejo i Encarni Adsuar de cara a la temporada 2020 que comença en un parell de setmanes.

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres