Cauen amb el cap alt

El CPS Sitges juga un partit molt seriós davant l’Espanyol però acaba perdent el partit en moments puntuals

Banqueta del CPS Sitges. Eix

CPS Sitges 2 – SD Espanyol 4

EL Club Pati Subur Sitges va plantar cara al líder i en moments va dur el pes del partit però va acabar perdent a Pins Vens davant un eficaç SD Espanyol que va tenir el suport d’uns quants aficionats a la grada del Pavelló de Pins Vens.

Un conjunt, blanc i blau, que es va avançar al marcador amb el 0-1 al minut 6 però que va veure la reacció de l’equip sitgetà amb insistència en el joc d’atac, xutant nombroses ocasions a la porta de l’Espanyol ben resoltes pl porter visitant. Marxava amb el 0-1 en aquest cas injustament al descans.

A la represa la tònica va ser gairebé la mateixa però l’Espanyol va gaudir d’un parell de penals dels quals un al minut 38 el va transformar en el 0-2, el matx se li posava coll amunt a l’equip de Carles Busquet i més encara quan en només un minut del 43 a 44 el conjunt espanyolista marcava dos gols que deixaven un 0-4 i més a prop de certificar el seu triomf a Sitges. Ja en els darrers 4 minuts la nova incorporació de Biel Salvadó i Sergi Sabater, aquest últim de penal, posaven el 2-4 definitiu i la sensació d’haver merescut un millor resultat davant un Espanyol que te molts números de ser l’any vinent a la Nacional Catalana.

El cinquè titular va estar format per Xavier Andreu, Ferran Ortoll, Sergi Sabater, Biel Salvadó, Gerard Camarasa, després sortien Eloi Fernàndez, Isaac Martínez, Xavier Muntané i Alex Raventós.

Aquest dissabte el CPS Sitges juga a la pista del Congrés, l’hora d’inici les 19 hores.

Resultats dels partits de la propera jornada: 25 de gener de 2020

Els resultats dels partits, dels equips del CPS Sitges, a la jornada del 25 de gener de  2020, van ser els següents:

Dissabte, 25 de gener de 2020

– Partits jugats com a local (al pavelló de Pins Vens):

Benjamí: CPS Sitges “baixens.com” 6 – CE Arenys de Munt B 4. (Lliga “Campionat de Barcelona”)

Sènior A: CPS Sitges “New Ricky’s” 2 – SD Espanyol 4. (Lliga de 1ª Catalana: 17ª jornada)

– Partits jugats com a visitant:

Prebenjamí-comarcal: CPS Sitges – CP Vilafranca. (Lliga Comarcal)

Aleví: CH Vila-seca C 7 – CPS Sitges “atebion.es” 3. (Lliga “Copa Federació”)

Junior: CH Santa Perpètua 5 – CPS Sitges “baixens.com” 4. (Lliga “Copa Catalana”)

La resta d’equips tenien jornada de descans.