Gimnàstica

Dos ors al Torneig Vila d'Esplugues

El grup de gimnastes Escolars del CG Vilanova. Eix

El dissabte 25 de gener es va celebrar el VII Torneig Vila d'Esplugues, en el qual van participar les gimnastes en categoria Escolar B-C-D

En categoria  escolar B, la L.G. va aconseguir la 1a. posició i la Nahia Miret la 10a. posició a la classificació general absoluta.

En categoria escolar C, van participar Adriana Genis que va concloure en 12a posició, Amelia Dodds 21a., Caitlin Burgess 24a., Aran Coll 32a., Martina Mato 33a. i Emma Vacas 37a. d'un total de 55 gimnastes.

En categoria escolar D, Jodie Burgess aconsegueix la 1a. posició, Coral López la 5a., Alba Doblas la 13a. i Georgina Pavón la 25a. a la classificació general absoluta.

Amb aquest amistós es conclou la pre-temporada i donem inici a les competicions oficials de la Federació Catalana de Gimnàstica. La 1a. competició tindrà lloc a Vic els dies 1 i 2 de febrer.