Tres punts de justícia

Un solitari gol de xilena de Carlos Henarejos a falta de menys d’un quart d’hora pel final fa que l’equip es col·loqui a dos punts del líder, el Sant Cugat

UE Sitges 1 – Espluguenc  0

Victoria molt treballada del Sitges al Municipal d’Aiguadolç davant un Espluguenc que amb entrenador nou plantejava el partit per no perdre, d’aquesta manera l’equip de Manel Rodríguez torna a sumar tres punts després de tres derrotes consecutives, tot en una jornada en que la derrota del Sant Cugat a Vilafranca torna a posar a l’equip sitgetà a dos punts del liderat.

Un Sitges però que aquesta darrera setmana feia un recurs del partit jugat davant el Sant Cugat, perquè segons l’acta arbitral en els canvis el Sant Cugat havia aturat el partit quatre vegades quan el reglament diu que tan sols es pot aturar tres.

El partit

El cert és que el Sitges va merèixer guanyar amb resultat més ampli, els sitgetans al llarg de la primera meitat gaudien d’ocasions per veure encarrilat el matx amb més tranquil·litat, la va tenir Geri al primer quart d’hora, però sol, el seu remat el  treia un contrari, la va tenir un minut més tard Martí Ferret estant molt encertat el porter visitant, el millor de l’Espluguenc, la tenia Geri al minut 26 amb un bon xut refusat pel porter arribant al descans amb el 0-0.

Els visitants ni tan sols havien inquietat la porta de Lucas Cajes als primers minuts, però al minut 51 van posar la por al cos en un llançament de falta que  s’estavellava al travesser, en aquest instants l’equip conscient del que es jugaven donaven un altre pas endavant a la recerca del gol que no arribà fins el  minut 71 en una magnifica jugada iniciada per la banda per Dídac finalitzada de xilena per Carlos Henarejos, un gol de traca que fa sumar tres punts del tot merescuts a un Sitges que deixa per tercer cop del que va de campionat la seva porta sense encaixar cap gol, l’equip per aquest encontre recuperava a Liao que surt d’una lesió però perdia a Fede i Over per lesió i a Edgard Doblas per sanció.

UE Sitges: Lucas Cajes, Manu, Alex Cubedo, Sacris, Laguna, Carlos Henarejos, Dídac (Cèsar 80), Martí Ferret (Jaume Jordi, 80) Geri, Marcos Garcia i Gerard Liao.

L’equip viatja aquest dissabte al camp de la Fundació Alt Vilafranca, 13è classificat amb 21 punts, dels 19 parits jugats ha guanyat 6, empatant 3 i perdent 10, ve de guanyar al líder per 4 a 2, l’hora d’inici aquest dissabte a les 16 hores.