Sis punts boníssims en quatre dies

Igualada HC – CPS Subur Sitges. Eix

CP Congrés B 5 – CP Subur Sitges 6

Igualada HC 4 – CPS Subur Sitges 6

El CPS Sitges suma la segona victòria consecutiva a pista contraria sumant 31 punts, donant un bon pas a la classificació

Cop d’efecte el donat pels sitgetans en els dos partits jugats en quatre dies. L’equip sumava els tres punts a la pista del Congrés davant un molt bon equip, molt jove i amb molta empenta, un conjunt però que tan sols disposava de sis jugadors que ho donaven tot, al CPS Sitges tan sols li servia la victòria, es jugava una primera part amb un bon ritme i una segona més ordenada, dos gols de Sabater, Rubén i un de Isaac, Ferran certificava el triomf a un Sitges que va haver de treballar de debò per guanyar.

Aquest dimarts es jugava a la pista de les Comes el partit pendent, corresponent a la segona jornada davant un Igualada que els hi posava tot molt difícil a l’equip sitgetà ja que es va trobar com s’esperava un grup de jugadors molt joves que donen també suport a l’equip de l’Ok Lliga i dos sub 20, tot i això el CPS Sitges jugava una primera part molt eficaç amb molt d’encert, anant al descans amb un clar 1-4, a la segona meitat l’equip es va mostrar molt sòlid en defensa destacant l’actuació de Montoya sota els pals, els gols els van fer Sergi Sabater 2, Biel 2, Muntané 1 i Isaac 1.

L’alineació.

El cinquè que sortia al terreny de joc va ser el format per: Montoya, Ortoll, Sabater, Muntané i Biel, després sortien Gerard, Isaac, Pau, Raven i Rubèn.

El CPS Sitges que amb aquests dos triomfs sumen 31 punts rep al Reus Ploms, equip de la part baixa de la classificació, l’hora d’inici, les 18 hores a Pins Bens.

Resultats dels partits de la jornada del 1 i 2 de febrer de 2020

Els resultats dels partits, dels equips del CPS Sitges, a la jornada del 1 i 2 de febrer de 2020, van ser els següents:

Dissabte, 1 de febrer de 2020

– Partits jugats com a local (al pavelló de Pins Vens):

Prebenjamí-comarcal: CPS Sitges – CP Sant Ramón. (Lliga Comarcal)

Aleví: CPS Sitges “atebion.es” 13 – Cambrils CH B 3. (Lliga “Copa Federació”)

– Partits jugats com a visitant:

Sènior A: CP Congrés 5 – CPS Sitges “New Ricky’s” 6. (Lliga de 1ª Catalana: 18ª jornada)

Diumenge, 2 de febrer de 2020

Benjamí: PHC Sant Cugat B 5 – CPS Sitges “baixens.com” 4. (Lliga “Campionat de Barcelona”)

Sènior B: CP Cubelles 5 – CPS Sitges “regarsa.com” 5. (Lliga de 1ª Catalana: 18ª jornada)

La resta d’equips tenien jornada de descans.