Més emoció impossible

L’equip suma el segon triomf consecutiu empatant a punts amb el primer classificat, el Sant Cugat

Fundació Alt. Vilafranca 1 – UE Sitges 2

L’UE Sitges sumava tres punt molt bons a Vilafranca. L’equip que jugava una molt bona primera meitat però que va haver de patir a la segona es feia amb un triomf de prestigi que amb l’empat del Sant Cugat al seu camp davant del Can Buxeres empaten a punts amb els del Vallès, escurçant cinc punts en dues jornades i ja son co-líders.

Un gol de traca del seu golejador Edgard Doblas, sumant 12 en 12 partits, després de regatejar a tres adversaris posava per davant a l’UE Sitges en uns primers deu minuts d’un joc ordenat i ben trenat dels sitgetans i que ampliava Dídac la Calle molt murri que s’avançava al defensor i porter posant el 0-2 al minut 18, va saber llegir a la perfecció aquests primers 45 minuts el Sitges controlant molt bé a la fundació Alt. Vilafranca que volia i no podia i per la seva banda l’equip sitgetà va anar arribant amb un cert perill a la porta altpenedesenca.

Semblava en els primers minuts de la represa que la tònica seria la mateixa que a la primera part però la realitat fou que els vilafranquins donaven un pas endavant agafant la possessió de la pilota i fer enrederir a un Sitges que tot i mostrar-se ferm en defensa començava a patir, de penal va escurçar diferències els de Josep Argerà al minut 58, amb el 1-2 els locals van seguir pressionant i molt però potser elaborant massa, tot això i amb molta emoció s’arribà a la fi del matx certificant l’equip sitgetà tres punts d’aquets que serveixen per guanyar lligues davant un bon Alt. Vilafranca anant de menys a més.

UE Sitges: Lucas Cajes, Manu, Cubedo, Carlos Henarejos, Dídac, Edgard Doblas, (Cardiel 89) Martí Ferret, (Laguna 86) Geri, (Sacris 67) Marcos Gracia, (Marc Montaner 89) Liao, Cèsar i (Jaume Jordi 81).

El Sitges rep aquets diumenge al Sant Joan Despí  conjunt que lluita per mantenir la categoria, els del Baix Llobregat del 9 partits jugats a camp contrari han perdut 6, empatant 2 i amb tan sols una victòria, l’hora d’inici a les 12’15 hores.