Dura derrota del SMA del CB Samà

Imatge d'arxiu

L’InterSport Olaria Club Bàsquet Samà Vilanova-SMA perd contra el Vaillant-ASFE Sant Fruitós per 100 a 69 punts.

El Poliesportiu Municipal Sant Fruitós de Bages Ctra. De les Brucardes va ser testimoni de la derrota del SMA. Els jugadors de Joan Pozo no van poder fer molt davant els locals. Des de la xiulada inicial de l’àrbitre fins a l’última, els santfruitosencs van fer una gran exhibició de 15 triples que va deixar el conjunt vilanoví sense opcions. A més, les baixes de jugadors visitants i la baixa defensa van fer que el partit s’allunyés completament i donés la victòria als locals.

Després d’aquesta derrota, el SMA es posiciona vuitè (8 victòries, 9 derrotes i 25 punts) en la classificació de la lliga.

El proper cap de setmana, el sènior masculí viatjarà fins a Terrassa per jugar contra el Club Natació Terrassa “A”.

Derrota als darrers minuts del SFA

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA va perdre contra el C.N. Sabadell “A” per 45 a 42 punts.

Els aficionats que es van apropar al Pavelló 2 de Sabadell van ser testimonis d’un partit molt intens i dur des del primer període. Les locals van poder demostrar una intensitat forta per derrocar el Samà. Els primers minuts de la primera part van ser eterns per les visitants. El SFA va poder anar avançant fins a arribar a posicionar-se per davant el marcador amb una diferència de sis punts (18-24).

A la segona part, les de Sabadell van entrar al parquet mentalitzades per remuntar el partit i les jugadores de Rubén Tenor no van poder reaccionar abans que les avancessis a punts i donessin la volta al marcador. Els errors evidents, les pèrdues de passes, la manca d’adaptació al ritme del partit i els abusos del vot van fer que el partit s’allunyés pel conjunt vilanoví. Els darrers minuts del matx, el sènior femení va poder empatar a 39 punts, però les males defenses i els rebots ofensius van dur el Samà a la derrota. El SFA es posiciona vuitè (9 guanyats, 8 perduts i 26 punts) en la classificació de la lliga.

El proper cap de setmana, el sènior femení tornarà a viatjar a Sabadell per jugar contra el C.E. Sant Nicolau “A”.