CEO el Margalló

Sis veïns d'Olivella recapten fons solidaris per participar a la Intermón Oxfam Trailwalker

Cada equip participant es compromet a recaptar un mínim de 1500 euros de donatius amb l'objectiu lluitar contra la pobresa i la fam

Redacció Olivella 13-02-2020 11:12 Lectures 3559
Sis veïns d'Olivella recapten fons solidaris per participar a la Intermón Oxfam Trailwalker. EIX

Sis veïns d'Olivella recapten fons solidaris per participar a la Intermón Oxfam Trailwalker. EIX

Sis veïns d'Olivella recapten fons solidaris per participar a la Intermón Oxfam Trailwalker, un desafiament esportiu en equip que consisteix a recórrer 100 km en un màxim de 32 hores. Cada equip participant es compromet a recaptar un mínim de 1500 euros de donatius amb l'objectiu lluitar contra la pobresa i la fam. L’equip BS CEO El Margalló ja ha aconseguit 660 euros a través de les primeres accions que han impulsat i cada cop són més a prop del repte solidari que s'han marcat.

Els sis integrants de l’equip BS CEO El Margalló formem part del grup excursionista CEO el Margalló creat aquest 2019, concretament de la secció de runners del club. Els uneix l’afició de córrer per la muntanya, l’esport, la natura i els nous reptes i aquest any han plantejat una nova fita, a nivell personal i com a equip, molt engrescadora: Participar a la Intermón Oxfam Trailwalker, el 16 i 17 de maig del 2020 i que es celebrarà a Girona. Els equips han d’estar formats per quatre caminants/corredors que han de començar i acabar junts (no és una cursa de relleus) i per dues persones com a equip de suport. El recorregut transcorre per la Via Verda de Girona, des d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols.

Cada equip participant es compromet a recaptar un mínim de 1500 euros de donatius amb l'objectiu lluitar contra la pobresa i la fam. Per això els equips es comprometem a aconseguir donatius que Oxfam Intermón destinarà a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, en més de 90 països per a que milers de persones puguin tenir una vida digna. L'objectiu d'aquest equip, format per Xavi Ferret Montaner, Iván de Diós Robles, Cristina Jiménez Fernández, Ester Anglada Castells, Laura Fenech Ribas i Jesús Gil Baldero, és fer un temps estimat màxim de 14 hores i intentar estar entre els primers en arribar.

En els darrers dies ja han aconseguit 660 euros a través de donacions directes, però encara necessiten col·laboradors i empreses que donin suport al projecte. Per això han creat una pàgina a Instagram i a Facebook @BSCEOELMARGALLOTEAM per anunciar les accions que estan duent a terme. Una d'aquestes iniciatives solidàries es fa a través d'una vintena de comerços que col·laboren amb la causa amb guardioles solidàries. I al mes de març hi ha prevista la festa del soci al camp de futbol d’Olivella. Es tracta del primer aniversari del CEO El Margalló en el que tindran un espai per oferir un vermut solidari. A l'abril tenen previst fer la festa de Pasqua amb un taller d’orientació per a nens, en el que mitjançant un planell de la zona els ensenyaran orientar-se i trobar una de les fonts del Garraf.

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No