Triatló

L'escola de triatló Vilarenc Aqua premiada a la nit de campions

Vilarenc Aqua Calafell 17-02-2020 10:07 Lectures 900
Les atletes de l'escola de triatló Vilarenc Aqua premiades. Eix

Les atletes de l'escola de triatló Vilarenc Aqua premiades. Eix

Calafell ha premiat aquest passat divendres 14 de febrer el talent de l’esport calafellenc i els seus esportistes més destacats de la temporada 2019 en la Nit del Campions. La gala va tenir lloc en el remodelat Pavelló Joan Ortoll que va acollir a esportistes, autoritats, entitats esportives i a un gran nombre de públic. 

En l’acte, l'escola de triatló i tres de les seves joves integrants juntament amb la seva entrenadora i triatleta internacional ex-membre de la selecció italiana van rebre el reconeixement del municipi pels seus mèrits esportius assolits en el 2019.

Les premiades a la gala de l’esport en l’apartat triatló van ser:

Nayara Da Silva, (benjamina): 1ª Femenina Duatló Sitges, 2ª Femenina Duatló Montmeló, 3ª Femenina Cursa de l’Aigua Calafell, 1ª Femenina Aquatló C.N Barcelona, 1ª Femenina Triatló Banyoles, 4ª Femenina Triatló Prat Llobregat.

Paula Soldado (benjamina): 2ª Femenina Aquatló Barcelona, 5ªFemenina Duatló Sitges, 4ª Femenina Duatló Montmelo, 5ª Femenina Triatló del Prat.

Carlota Caballero (cadet):  3ª Femenina Aquatló Jove Triatleta Cunit, 5ª Femenina Triatló Jove Triatleta Sitges, 6ª Femenina Triatló Jove Triatleta Canal Olímpic, 3ª Absoluta femenina del Ranking Jove Triatleta Complert de la Federació Catalana de Triatló.

I com esportista destacada en l’apartat de triatló va ser l’Alessia Bertolino, única dona en finalitzar ultraman UltraTri Spain 2019, acabant en la dècima posició absoluta de la classificació general masculina, a més de ser 5a absoluta femenina en la general i 2ª de categoria del Triatló doble Olímpic Terres de l'Ebre, 8a de categoria a l’Ironman 70.3 a Marbella i 4ª de categoria a l’Ironman de Vitòria.

El triatló és una disciplina esportiva que reuneix tres esports en un. Començar a practicar-lo a primerenques edats requereix de molt sacrifici, esforç, disciplina i constància, però també de el suport incondicional de la família. La Nit de Campions també va ser un reconeixement als familiars que són els seguidors incondicionals dels nens i nenes triatletas. Sense ells, res de tot el viscut la nit del divendres seria possible.

Des de l’escola i club de triatló Vilarenc Aqua volen agrair públicament a Calafell per aquests reconeixements els nostres esportistes. Gales com la Nit de Campions són molt importants per a fomentar l’esport i conviden els més joves a seguir treballant per aconseguir els seus objectius.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No