Gimnàstica

Medalla d'or a Via Olímpica pel C.G. Vilanova

Equip Via Olímpica del CG Vilanova. Eix

El passat cap de setmana es va celebrar la 1a. Fase de la Copa Catalana en categories de Via Olímpica.

El Club gimnàstica Vilanova debutava aquesta temporada en 3 categories del màxim nivell federatiu, Via Olímpica.

Els bons resultats d'algunes gimnastes durant la passada temporada i la ràpida evolució tècnica va fer que ens plantegéssim fer un salt de nivell amb 5 gimnastes que ens han demostrat en aquesta 1a. fase la seva dedicació obtenint grans resultats.
La seva entrenadora, Lidia Castillejo, va concloure la competició molt satisfeta de la feina feta i amb moltes ganes de seguir treballant per millorar resultats.

En categoria Via Olímpica 1, la Nerea Sampietro va obtenir l'Or a la classificació general absoluta amb dues 1es. posicions a Paral·leles i a Barra i amb dues 3es. posicions a Salt i a Terra.

En aquesta mateixa categoria Daniela Sabariego va concloure en 6a. posició a la general sent la 4a. plaça a Terra el seu millor aparell en una competició amb altres 60 gimnastes.

En categoria Via Olímpica 2, la Diana Ruiz va ser 14a. a la general i la Júlia González 27a. obtenint la millor puntuació a Salt.

En categoria Via Olímpica 3, la Júlia Margalef va concloure en 5a. posició en la classificació general absoluta a 6 dècimes de la 1a. classificada en una competició molt ajustada. Sent 1a. a l'aparell de Salt i 4a. a Terra.

La setmana vinent serà el torn de la Base 6 i 7, esperant mantenir els resultats que el Club està obtenint en totes les competicions realitzades fins al moment.