Memorial Ricard Arnaez

La Cursa Popular de Vilanova se celebrarà el diumenge 29 de març, amb una vintena de punts d'inscripció

El principal objectiu d'aquesta prova és la promoció dels hàbits saludables tan intrínsecament lligats a l'esport, com són una adequada alimentació o l'activitat física diària

Redacció Vilanova i la Geltrú 01-03-2020 21:15 Lectures 1954
La Cursa Popular de Vilanova se celebrarà el diumenge 29 de març, amb una vintena de punts d'inscripció. Ajuntament de Vilanova

La Cursa Popular de Vilanova se celebrarà el diumenge 29 de març, amb una vintena de punts d'inscripció. Ajuntament de Vilanova

El diumenge 29 de març se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la 42a edició de la Cursa Popular "Memorial Ricard Arnaez". Una activitat ineludible dins el calendari esportiu de la ciutat que, any rere any, aplega participants de totes les edats.

El principal objectiu d'aquesta prova és la promoció dels hàbits saludables tan intrínsecament lligats a l'esport, com són una adequada alimentació o l'activitat física diària.

A més, i gràcies a la implicació de molts centres educatius de la ciutat, la prova té un plus afegit de motivació, ja que la majoria dels diners procedents de les inscripcions revertiran en projectes escollits per les mateixes escoles i/o instituts.

Així, dels 3 € per persona que costa la inscripció, 50 cèntims seran per cobrir l'assegurança. La resta dels diners es retornaran a les escoles que hagin fet la inscripció grupalment, per tal que destinin l'import a una acció o projecte social, educatiu, de salut, compra de material, etc.

Cada any són més les comunitats educatives que se sumem a aquesta activitat, i esdevenen punt d'inscripció. Enguany han confirmat la seva participació les escoles Canigó, La Ginesta, Llebetx, Pompeu Fabra, Divina Providència, El Cim, Sant Jordi, Cossetània, l'Arjau, Escola Pia, El Margalló, Volerany, i els instituts Lluch i Rafecas i Dolors Mallafrè. També hi participarà l'entitat Junts en acció. I com en els darrers anys continuen sent punt d'inscripció les botigues col·laboradores Evasion Running, Intersport Olària i Cota Zero.

La Cursa Popular està organitzada per Evasion Running Vilanova i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. El seu recorregut és de caràcter urbà amb sortida i arribada a la plaça de Soler i Carbonell (Mercat)

Les inscripcions ja estan obertes i hi ha diverses modalitats de participació:

- A les 10 h. Mini Cursa de 1.500 metres ( per a infants fins als 10 anys)
- A les 10.30 h. Cursa Popular de 5.000 metres.
- A les 10.30 h. Cursa Marxa nòrdica de 5.000 metres.
Aquest és el segon any que es podrà optar a aquesta disciplina esportiva en la qual es camina amb l'ajuda de dos bastons. L'objectiu és que puguin participar també les persones que no poden o no volen córrer.

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No