El derbi del Penedès-Garraf es decanta pels vilafranquins

Els jugadors vilafranquins amb bona part de l'afició desplaçada a la capital del Garraf. Raimon Mascaró

El CP Vilanova i el Digittecnic CP Vilafranca van jugar un partit que a tenir tots els al·licients de derbi, un partit que va està emocionant fins al final i amb molts aficionats al pavelló de les Casernes.

El partit va començar amb tempteig pels dos equips, però va ser el Vilafraca el que va poder disposar de les primeres ocasions, ja que Roger Martí va estavellar una bola al pal. A la meitat de la part, el jugador argentí del Vilanova, Fede Bocchi, va veure una targeta blava, i la falta directa corresponent la va executar a la perfecció Adrián Candamio. Els de la Capital del Vi, van agafar el domini del partit, però a manca de sis minuts els àrbitres van ensenyar una targeta blava al jugador vilafranquí, Gabri Villares, la falta directa favorable als locals la va aturar el porter David Arellano. Quan el Vilafranca acabava el període dels dos minuts amb inferioritat, els àrbitres van ensenyar una altra targeta blava, aquest cop a l’Arnau Ribas, i el Vilafranca va continuar amb tres jugadors. El Patí va aguantar molt bé, però a l’últim segon del power play el Vilanova va marcar i va reduir distàncies. Quan ja s’arribava al final d’aquesta part, el Vilafranca va establir el tercer gol, obra de Xavi Aragonès, i amb l’avantatge de dos gols favorable al Digittecnic es va arribar al descans.

Només començar la segona part, el Vilafranca va tornar a marcar, aquest cop mitjançant Enric Martí que va desviar un xut d’Arnau Ribas. El Vilafranca respirava tranquil amb aquest avantatge i el Vilanova anava remolc, i més quan Joan Vázquez, va fer el cinquè gol. Però a manca de vuit minuts, les tornes van canviar i una falta directa favorable als del Garraf, la va convertir en gol Fede Bocchi i va reduir distàncies. Cinc minuts més tard, el Vilanova va tornar a reduir distàncies mitjançant Ignacio Garrido, a manca de quatre minuts, i quan faltava un minut, el Vilanova va marcar un penal posant emoció al marcador, i posant-se amb el 4 a 5.

L’últim minut va ser de pressió a tota la pista, però els tres punts van venir a Vilafranca. Ara el Patí està al capdamunt de la calcificació amb 26 punts, a un punt del primer.

CP VILANOVA: Ferrer, Garrido, Aguilar, Bocchi i Vergés –cinc inicial- Pérez, Lalaguna, Cuevas i Vilchez

CP VILAFRANCA: Arellano, Vázquez, Aragonès, Martí i Villares -cinc inicial- E. Martí, Candamio i Ribas