Ensopegada dolorosa

L’UE Sitges que guanyava per un 0-2 al minut 20, comet dues errades als minuts finals de la primera part que els sentencia amb una derrota que fa mal

FC Can Buxeres 4 – UE Sitges 2

Qui ho havia de dir que s’acabés perdent d'aquesta manera un partit en que el Sitges havia sabut llegit a la perfecció tenint pràcticament mort a l'equip local dominant el marcador per un 0 a 2, amb gols d'Edgard Doblas fet al minut 16 i un altre del debutant Oscar Hernando al 21, tot es complicava però degut a una sortida poc afortunada en fals del porter del Sitges que significava el 1-2 al minut 28, ficant als locals dintre del matx, però el pitjor arribava en la darrera pilota abans del descans que va significar l'empat local que els va fer passat de morts a ressucitats.

El cert és que la decoració va canviar totalment a la represa, el Can Buxeres reaccionava i de que manera en un partit que tornava a començar per ells mentre que el Sitges sortia molt tocat i trigava tot un món en reaccionar, un penal molt rigorós donava més vida a l'equip local que havia remuntat amb el 3-2, és cert que va poder empatar l'equip d'un Manel Rodríguez que posava més pólvora en atac, una reacció però en forma de gol que no va arribar i si marcava ja en temps d’afegit els locals en una molt bona internada a la contra del seu capità Alex Barnada posant el definitiu 4-2 en un partit del tot estrany que el Can Buxeres que tan sols havia guanyat un encontre al seu camp i en aquest cas s'havia fet amb un partit sorprenentment que tenien perdut.

UE Sitges: Jordi Fernàndez, Manu Muñoz, Alex Cubedo, Alex Laguna, (Jaume Jordi 84) Carlos Henarejos, Edgard Doblas, Gery, (Over Ramos 79) Marcos Garcia, Edgard Esteller, (Dídac 66) Cèsar, (Álvaro Cardiel 66) i Oscar Hernando.

O caixa o faixa. L'UE Sitges rep aquest diumenge a la Unificació Bellvitge que després de la derrota del Sitges s'ha col·locat segon amb 44 punts, un més que el Sitges que és quart amb 43, l'equip  segueix ferm al Municipal en que tan sols ha empatat un, perden un altre, l'hora d'inici les 12'15.