Tres punts per seguir somiant

Amb aquest triomf l’equip es col·loca sisè a un punt del Play-off que ara l’ocupa el Valls

CP Subur Sitges 4 – CP Bell-lloc 2

El CPS Sitges es va fer amb els tres punts en un partit que encarava molt be però que es complicava en el darrers minuts del matx.

Una primera meitat molt emocionant i ben jugada pels dos equips en la que els gols del CPS Sitges  arribaven als minuts finals fets per Eloi i Sergi Sabater.

A la segona és cert que la tònica va seguir igual en un partit amb poques faltes però que amb gols de Ferran Ortoll i Xavi Muntané s’arribava a un 4- 0, la reacció dels visitants no es va deixar esperar i van saber escurçar diferencies amb els seus dos gols però insuficients en un partit que feia justícia el 4-2 final.

Amb aquesta victòria i a manca de nou jornades per la fi en quart lloc es troba ja a 8 punts però el cinquè tan sols es troba amb un punt, però per aconseguir-lo es tindrà que lluitar amb el Valls, Igualada i Sant Cugat que disposant de moltes opcions degut a la igualtat de punts existent entre ells.

Per aquest enfrontament Carles Busquet comptava amb aquest cinquè inicial Montoya, Muntané, Ortoll, Biel i Sabater després sortien Gerard, Raven, Eloi e Isaac Martínez.

El CPS Sitges juga la primera de les vuit finals que li queda jugant a la pista Sant Cugat, vuitens amb 35 punts, el partit es juga aquest diumenge dia 8 a partir de les 13 hores.

Resultats dels partits de la propera jornada: 29 de febrer de 2020

Els resultats dels partits, dels equips del CPS Sitges, a la jornada del 29 de febrer de 2020, van ser els següents:

Dissabte, 29 de febrer de 2020

– Partits jugats com a local (al pavelló de Pins Vens):

Aleví: CPS Sitges “atebion.es” 12 – CE Vendrell B 4. (Lliga “Campionat de Barcelona”)

Sènior A: CPS Sitges “New Ricky’s” 4 – CP Bell-lloc 2. (Lliga de 1ª Catalana: 21ª jornada)

– Partits jugats com a visitant:

Prebenjamí-comarcal: HF Sant Josep 3 – CPS Sitges 1. (Lliga Comarcal)

Benjamí: CH Caldes “Recam Làser” B 4 – CPS Sitges “baixens.com” 3. (Lliga “Campionat de Barcelona”)

La resta d’equips tenien jornada de descans.