Hoquei patins

Toni Aranda no continuarà com a segon entrenador del Noia Freixenet

CE Noia Sant Sadurní d'Anoia 26-03-2020 9:40 Lectures 474
El sadurninenc Toni Aranda. Eva Pedrola / CE Noia

El sadurninenc Toni Aranda. Eva Pedrola / CE Noia

El sadurninenc Toni Aranda ha comunicat la seva voluntat de finalitzar la seva etapa com a segon entrenador del primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet. La decisió, ja presa des d’abans de l’inici d’aquesta temporada, coincideix amb la voluntat de continuar desenvolupant la seva trajectòria com a entrenador, tot i que no tanca les portes a tornar al conjunt de la Capital del Cava en un futur.

En declaracions a la web del Club, ha volgut tenir un agraïment especial la confiança que, ara fa cinc anys, va tenir el Pere Varias i la junta directiva li van mostrar a l’hora d’apostar per ell en aquest projecte.

D’altra banda, ha assegurat que “m’emportaré aquests cinc anys d’aprenentatge i de creixement professional al costat del Pere Varias, com a entrenador, així com també del Marc Pi, en l’aspecte de la preparació física; a més de la relació personal que he forjat amb ells dos”.

Aranda ha posat en valor, a més, “la relació a nivell personal amb tots els jugadors que han passat aquestes cinc temporades pel primer equip del Noia Freixenet”, sense oblidar-se “de la resta de companys de l’equip tècnic que l’ha acompanyat, com el fisioterapeuta, Carles; el mecànic, Guillem; els delegats, Esteve i Edgar; dels tècnics Tade, David i Joan Manel; del delegat de pista, Enric; i dels auxiliars Joan, Josep Maria i Marc”.

Tot i l’aturada de totes les competicions per la COVID-19,  Toni Aranda detalla que “aquesta ha estat una temporada molt bona que, espero, poder reiniciar i acabar-la aixecant, com a mínim, un dels tres títols que estan en joc i que ens permeti acabar d’una forma brillant aquesta temporada al Club Esportiu Noia Freixenet”.

Uns èxits esportius que, reconeix, “han estat també gràcies al suport de l’afició sadurninenca, que sempre hi ha estat, en els partits més importants i en els moments més difícils d’aquesta etapa”.

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No