Hoquei Patins

Bons i dolents resultats del cap de setmana

1ª Nacional Catalana:

Bell-lloc - CP SITGES Dissabte 2 a 5

Primera part força igualada, on els sitgetans intentaven jugar ràpid la bola i els locals ho provaven molt de xuts de llarga distància, però es van trobar en una bona actuació del porter Juan Carlos Albacete, on a mitja part s'anava amb el resultat de 0 a 2.
La segona part es va anar més a l'atac, i això va beneficiar als sitgetans que finalitzaren el partit en un clar 2 a 5.

Propera jornada (última): CP SITGES - Blanes

2ª Catalana:

Congrès B - CP SITGES 6 a 5

Primera part dominada clarament pels locals, anant al marcador en un 5 a 0, a la segon part els sitgetans van voler reaccionar però els hi va faltar temps i van reaccionar tard.

Propera jornada: CP SITGES - Montbui

Comarcal: Piera - RIBES CP FESTA COMARCAL
Benjamí: Igualada - RIBES CP 6 a 3
Aleví A: Igualada - RIBES CP 9 a 2