Els segons partits de quarts de final del Play Off de l' OK LLiga no porten cap sorpresa

Els segons partits de quarts de final del Play Off de l' OK LLiga, han portat a Barça i Igualada a obtenir unes cómodes avantatges cara a la classificació per semifinals i amb el factor pista a favor si els calgués un cinqué partit, mentre que el Noia ha igualat l' eliminatòria amb el Liceo però te la necessitat de guanyar un dels partits a Galicia per seguir , tal com li passa al Reus en el seu enfrontament amb el Lleida Llista

El Barça ha tornat a derrotar al Tenerife per 5 a 2 en el Palau Blau Grana, mentre que l' Igualada ha derrotat, aquest cop per la mínima al C.P. Vic ( 4 a 3 resultat final)

Pêr la seva banda el Noia que dominava el partit en l' equador de la segona part per dos gols a zero, ha vist com el Liceo l' empatava el match, i sols a manca de i minut i escaig feia el tercer gol que li permet empatar l' eliminatoria i anar a Riazor a intentar forçar el cinqué partit, com a mal menor.

En el partir jugat aquest vespre el Reus Deportiu , després de la davallada soferta divendres, ha superat per la mínima - 2 gols a 1- a un LLeida LLista que intentarà fer valer el factor pista en els dos próxims partits. i ficar.se en semifinals