1a Catalana

El millor inici del campionat

Dues dianes en el darrer minut de Sergi Sabater quan el marcador registrava empat a dos dona el primer triomf a l’equip sitgetà en un bon partit

CPS Sitges - CP Congrés. Eix

CPS Sitges 4 – CP Congrés 2

El primer equip del CPS Sitges s’estrena amb victòria a Pins Bens en un magnífic partit el jugat pels dos equips. Els de Carles Busquets que s’avançaven al marcador als primers vuit minuts  amb gol de Biel es van trobar en tot moment amb un conjunt molt disciplinat i enganxós amb un hoquei de pressió, un Congrés que va saber entrar en el partit quan més complicat ho tenia, posant emoció al matx fins el final en un enfrontament que van poder guanyar tan un com els altres però que en el darrer minut va saber matar l’equip de Carles Busquet.

Amb el 1-0 es va arribar a la fi d’una primera part ben jugada i amb un hoquei de qualitat, d’aquesta manera s’arribava a una segona meitat amb molta més història, al minut 5 Ortells en una molt bona jugada posa el 2-0  aprofitant que el barcelonins degut a una blava vista instants abans jugaven amb tres jugadors de pista, van poder ampliar la seva avantatja l’equip sitgetà amb un penal fet a Camarasa però sense encert de Ferran Alemany,  dos gols en cinc minuts del Congrés feia que s’arribés a manca de dos minuts per la fi amb tot per resoldre, una falta directa a pocs segons d’arribar al darrer minut va poder donar el triomf als barcelonins però la pilota no entrava i si encertava materialitzant la directa el sitgetà Sabater a falta de 17 segons, el mateix jugador en els darrers cinc segons quan el Congrés jugant a la desesperada amb cinc jugadors de pista posava el definitiu 4 a 2 en un partit brillant i primer del campionat.

CPS Sitges: Montolla, Ferran Alemany, Sergi Sabater, Ferran Ortells, Biel Salvador, Eloi Fernández, Camarasa , Raven, Pedro i el porter suplent Pau Medrano.

El Club Pati Subur  Sitges torna a jugar aquest cap de setmana amb el Congrés en aquest cas a la pista dels barcelonins.

Resultats dels partits de la jornada: 26 i 27 de setembre de 2020

Aquest passat cap de setmana (26 i 27 de setembre de 2020), els equips (prebenjamí, benjamí, aleví, junior, sènior B i sènior A) del CPS Sitges van iniciar la 1a fase dels campionats de lliga 2020/21 de la Federació Catalana de Patinatge.

Dissabte, 26 de setembre de 2020

- Partits jugats com a local (Pavelló de Pins Vens):

Prebenjamí: CPS Sitges 1 - HF Sant Josep 4.

Benjamí: CPS Sitges 10 - CE Torrelavit 6.

Sènior A (1ª Catalana) : CPS Sitges A 4 - CP Congrés 2.

Sènior B (2ª Catalana) : CPS Sitges B 3 - HC Sant Just 1.

Dissabte, 27 de setembre de 2020

- Partits jugats com a visitant:

Aleví: Ribes CP 3 - CPS Sitges 5.

L'equip junior tenia jornada de descans i el pb-comarcal encara no ha començat la lliga comarcal