Rugbi

El Nova i el rugbi tornen a la competició a finals de novembre

Rafa Linares Olivella 06-10-2020 17:31 Lectures 723
Els jugadors del Rugbi Nova Olivella . Eix

Els jugadors del Rugbi Nova Olivella . Eix

Després d’un temps d’incertesa sembla que la Federació Catalana de Rugbi reunida amb els clubs ha decidit que es donarà l’ok al començament de la competició a partir de la última setmana de novembre. També s’ha parlat de poder fer amistosos a partir d’octubre.

Fins ara amb la pandèmia del Covid-19 els clubs només podien accedir a entrenaments selectius amb els seus rígids controls sanitaris. Però amb aquesta reunió sembla que tot tornarà a la normalitat a finals de novembre.

Una competició que va acabar el març passat amb l’anul·lació de la competició de lliga 2019-20. Ara comença la 2020-21, en un format que serà més reduït per la falta de temps. Recordeu que l’escola (fins a Sub.12) haurà d’esperar en principi fins a gener o febrer.

El Rugbi Nova Olivella que porta entrenant una primera fase al juliol i una segona des de el setembre, continuarà aportant jugadors a les diferents categories del Sel Vilanova amb el que des de fa molts anys hi ha un conveni de col·laboració.

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No