Hoquei patins

El CE Vendrell empata 1 a 1 a la pista del Taradell

CP Taradell - CE Vendrell. Eix

El dissabte 10 d'octubre, a la tarda, el CE Vendrell va disputar la tercera jornada de l'OK Lliga 20-21 i va empatar 1 a 1 amb el Taradell a
domicili. El partit va ser igualat, el Vendrell va disposar de nombroses ocasions per marcar, però es va trobar amb un Albert Dalmau inspirat, i el Taradell no va estar encertat en les jugades a bola parada. Els dos gols del partit no van arribar fins a la segona part: al minut 28, Marc Soler va fer l'1 a 0 i, dos minuts després Manu Necchi va fer l'empat.

El proper dissabte 17 d'octubre, a les 20 h, el Vendrell rebrà la visita del Barça per disputar el partit corresponent a la quarta jornada de l'OK Lliga 20-21. Restant a l'espera de si hi haurà autorització perquè al Pavelló Municipal del CE Vendrell hi pugui haver públic, amb aforament limitat, o si serà a porta a tancada, s'informa a l'afició que el partit es podrà veure en directe a Televisió el Vendrell i a OK Liga TV.

CP TARADELL (1): Albert Dalmau (p), Guillem Borràs, Dani Rodríguez, Víctor Crespo i Pere Casulleras -cinc inicial-, Albert Benito, Marc
Soler, Xavier Soler, Marçal Casadevall i Miquel Gorchs (p).

CE VENDRELL (1): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Lluís Ferrer, Jan Escala i Iker Casado -cinc inicial-, Roc Llisa, Manu Necchi, Gerard
Miquel, Curro Fernández-Ávila i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (28') Marc Soler, i 1-1 (30') Manu Necchi.

Àrbitres: Erik Rivas i José A. Sanz

Faltes: CP Taradell 8 - 10 CE Vendrell