Equipaments

Finalitzen les tasques de retirada de l'amiant de la coberta del pavelló de l'Ateneu

Aquest dissabte es completaran els treballs de desamiantat i s'aixecaran també les restriccions d'obertura de portes i finestres per als veïns de les zones properes

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 13-10-2020 10:41 Lectures 1037
Finalitzen les tasques de retirada de l'amiant de la coberta del pavelló de l'Ateneu. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Finalitzen les tasques de retirada de l'amiant de la coberta del pavelló de l'Ateneu. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Aquest dissabte està prevista la darrera jornada dels treballs de desamiantat de la coberta del pavelló de l'Ateneu que s'ha estat duent a terme durant els darrers dies i que ha implicat restriccions en l'obertura de finestres i portes per als veïns de la zona propera a l'interior de l'illa.

A les 15 hores finalitzarà aquesta actuació que s'ha realitzat amb un estricte control per tal d'evitar qualsevol risc per a la salut. Els resultats obtinguts pel Laboratori Homologat en les diverses mesures preses de  partícules d´amiant en l´aire obtingudes fins al moment han estat correctes.  La intervenció ha permès retirar i eliminatr fins a 2.400 m² de planxes de fibrociment que contenien amiant en la seva composició.

Després d'aquesta actuació es continuarà avançant en les obres de rehabilitació del pavelló, que van començar al setembre, seguint amb normalitat amb el procés d'execució establert al projecte.

L'Ajuntament de Sant Sadurní agraeix l'esforç i comprensió dels veïns durant els dies en què s'ha prolongat aquesta actuació i demana disculpes per les molèsties ocasionades. Per a qualsevol incidència poden adreçar-se al telèfon de l´Ajuntament tel. 938910325."

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No