Derrota del Patí Vilanova a casa davant el Barça "B"

Un desastrós primer temps condemna al Patí

El F.C. Barcelona “B” ha derrotat al C.P. Vilanova per 4 gols a 6 en el partit disputat aquest vespre en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes i corresponent a la cinquena jornada de l’OK Lliga Plata – Grup Sud.

L encontre s’ha disputat sense públic tal com marquen les disposicions anti Covid i s’ha pogut seguir per Canal Blau Radio i/o per la plataforma Xala.cat.

Res a dir de la victòria del Barça que s’ha gestat en una primera part que ha finalitzat amb un 0 a 4, i més enllà del marcador cal dir que   sols hi ha hagut un equip sobre la pista.

En la segona part i al marcar el Patí en el primer minut, podríem pensar que arribaria la remuntada, però en desaprofitar una falta directa  que l’hagués fet entrar en el partit, ha arribat el cinquè gol visitant.

El partit estava dat i beneït i el Patí ha maquillat el resultat final.

El Patí ha millorat, més que pel cor que pel cap en la segona part, però els errors propis no forçats i la ineficàcia insuficient a bola aturada pesen massa davant un bon equip.

Ara la setmana vinent tenim dos partits, primer a la pista del Sant Feliu i desprès a casa davant el Burguillos en el partit aplaçat de la primera jornada.

C.P. VILANOVA   4 -  F.C. BARCELONA “B” 6

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, J. Martinez , Paris, Aguilar, Garrido (cinc inicial) Vergés, Lecha, Pintado La Laguna, Donoso (p.s.)

F.C. BARCELONA “B”.- A. Martínez, Trepat, Ordoñez, Gabarró, Hernàndez (cinc inicial) Pascual, Badia, Gil; LLenas, A. Hernàndez (p.s.)

ARBITRES: .- Srs. J. León , i A Morisio

GOLS: 1A PART: 0-1 Ordoñez (min 6); 0-2 Hernàndez (min9); 0-3 Ordoñez de penal (min 16); 0-4 Gabaró de FD (min 24); 2A PART: 1-4 J. Martinez (min 1); 1-5 Trepat (min 5); 2-5 Paris de FDA (min 8); 2-6 Gabarró de FD (min 17); 3-6 Paris de FD (min 19);4-6 Paris (min 24),

TARGETES .- Blaves a Aguilar i Pintado del Patí i Gil i M. Hernandez (dos) del Barça.