Club Esportiu Nova Olivella 07

Lucas Madera Hernando deixa la presidència del Nova després de 13 anys

Rafa Linares Olivella 09-12-2020 12:41 Lectures 1037
Lucas Madera Hernando. Eix

Lucas Madera Hernando. Eix

President des de la fundació de l’entitat amb el nom, Club Nova Olivella Fútbol Sala, al 2007, on neix la primera secció. En el seu historial com a president; al 2009, funda la secció de btt i anys després, 2012, canvía la secció de futbol sala per futbol 7 i es canvia també el nom de l’entitat a l’actual, Club Esportiu Nova Olivella 07.

Després al 2014 arriba la secció de rugbi i l’any següent, 2015, la de tennis. L’última en aparèixer és la de runners, al 2016. Al 2017 la de runners i btt, marxa a un altre club d’Olivella, el CEO. El club en el seu mandat participa i col·labora durant mols anys a la Festa de l’esport i la Cursa del Margalló i fa dos anys a la Nit de l’esport. En lo social durant molts anys coordina i participa a la Gimcana d’estiu de les Colines del Nova Olivella (Festes d’estiu d’Olivella), i organitza i també participa durant també varis anys a les primeres rues de halloween d’Olivella.

Un històrial plè d’activitats i aconteixements amb torneigs de fútbol sala, fútbol 7 i de rugbi. I com diu ell: “ara toca passar el torn a gent més jove, que tingui, energia i ganes de tirar això endavant, la meva feina acaba aqui, gràcies i fins ben aviat”. En breu el club farà un gran homenatge al nostre President. Gràcies Presi per tot i sort a la vida. El proper 18 de desembre després de la dimissió de tota la junta en bloc, sortirà elegit el proper president de l’entitat amb la seva junta, esperem i desitgem molt treball i bona sort a les noves generacions.

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No