El CE Vendrell perd 10 a 2 a la pista del Barça

El Vendrell es presentava a aquest partit amb les baixes de Xavi Crespo i de Jan Escala pel compliment de sanció per l'acumulació de targetes blaves.

CE Vendrell - FC Barcelona. Eix

Ahir al migdia, el CE Vendrell va disputar la jornada 19 de l'OK Lliga 20-21 a la pista del Barça, on ha perdut 10 a 2.

El partit ha estat dominat des de bon inici per l'equip local, doncs als 30 segons ja ha fet l'1 a 0 amb gol de Pau Bargalló. Joao Rodrigues,
Matías Pascual i Sergi Llorca han posat el 4 a 0 al marcador abans del primer quart d'hora. Al minut 16, Curro ha retallat distància, però sis
minuts després Sergi Llorca ha tornat a posar l'avantatge del Barça en quatre gols. A menys d'un minut per al descans, Pablo del Rio ha fet el 5 a 2 de falta directa per una targeta blava a Nil Roca.

A la segona part, el Barça ha continuat assetjant la porteria del Vendrell i, amb gols de Pablo Álvarez (2), Pau Bargalló i Joao Rodrigues (2), el partit ha finalitzat amb un 10 a 2 al marcador.

Cal destacar el debut a l'OK Lliga de dos joves jugadors del CE Vendrell, Arnau Gimeno i Cels Portela, que han sortit a jugar els darrers instants del partit.

El proper dimarts 16 de febrer, a les 20 h, el Vendrell rebrà la visita del Reus Deportiu per disputar el partit ajornat corresponent a la jornada 15 de l'OK Lliga 20-21.

BARÇA (10): Sergi Fernández (p), Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes i Joao Rodrigues -cinc inicial-, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Nil Roca, Sergi Llorga i Aitor Egurrola (p).

CE VENDRELL (2): Álvaro Shehda (p), Pablo del Rio, Roc Llisa, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila  -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Gerard
Miquel, Arnau Gimeno, Cels Portela i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (1') Pau Bargalló; 2-0 (5') Joao Rodrigues; 3-0 (12') Matías Pascual; 4-0 (13') Sergi Llorca; 4-1 (16') Curro Fernández-Ávila; 5-1
(22') Sergi Llorca; 5-2 (24') Pablo del Rio, de falta directa; 6-2 (26') Pablo Álvarez; 7-2 (30') Pau Bargalló, de falta directa; 8-2 (36') Joao
Rodrigues; 9-2 (47') Joao Rodrigues, i 10-2 (49') Pablo Álvarez.

Àrbitres: Erik Rivas i Francisco Moreno

Faltes: Barça 11 - 7 CE Vendrell

Targetes blaves: Nil Roca (24' i 31'), Curro Fernández-Ávila (31') i Pablo del Rio (49')