Alerta sanitària

La 12a edició de la Cursa de Muntanya Pic de l’Àliga de Canyelles s'ajorna al 2022.

Des de l'Ajuntament de Canyelles i l'AE Talaia es lamenta l'ajornament tot i que la decisió s'ha pres per poder preservar la seguretat de tots els participants

Redacció Canyelles 23-02-2021 10:46 Lectures 1898
La 12a edició de la Cursa de Muntanya Pic de l’Àliga de Canyelles s'ajorna al 2022.. EIX

La 12a edició de la Cursa de Muntanya Pic de l’Àliga de Canyelles s'ajorna al 2022.. EIX

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Canyelles i la secció de Curses de Muntanya de la AE Talaia, que coorganitzen la prova, han decidit ajornar aquesta edició, que s’havia de celebrar el proper dissabte 7 de  març.

De fet, totes  les curses i esdeveniments esportius del calendari més proper s’han ajornat o suspès davant d’un escenari incert per la pandèmia de la Covid-19, ja que les autoritats sanitàries no autoritzaran grans aglomeracions de persones en els propers mesos.

La Cursa de  Muntanya Pic de l'Àliga és una cita de referència en el calendari esportiu de proves d'aquest tipus. Any rere any aplega centenars d'esportistes d'arreu del país.

Des de l'Ajuntament de Canyelles i l'AE Talaia es lamenta l'ajornament tot i que  la decisió s'ha pres per poder preservar la seguretat de tots els participants. És per aquest motiu que es comença a treballar en l'edició 2022 d'aquest esdeveniment esportiu.

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa