Excel·lent triomf del CPS Sitges

Dos gols per part donen tres punts molt bons que col·loca als sitgetans que els col·loca segons a la classificació

Els jugadors del CPS Sitges parlant amb l'entrenador a la banqueta. CPS Sitges

CPS Sitges 4 – HC Montbui 1

Molt bona la primera part del equip de Carles Busquet amb un hoquei ben trenat així com del tot ordenat amb un bon ritme arribant al descans amb aquest 2-0.

A la segona part va costar però va agafar el ritme tot i que l’equip generava molta arribada gaudint de moltes ocasions al llarg del matx, els visitants però van pressionar molt a la segona meitat, demostrant tot i sortir golejats que és un bon equip, tot i això el CPS Sitges també va saber patir per aconseguir amb dos gols més tres punts del tot merescuts, el gols els van fer Dani, Gerard, Ferran i Sergi Sabater

L’alineació

El cinquè inicial va ser el format per Montoya, Ferry, Biel, Sergi Sabater i Dani, també jugaven Ferran, Gerard, Eloi i Marçal.

L’equip ja no jugarà fins el 10 d’abril al punt de les 19’15 hores a la pista del Cornellà.

D’altre banda el Sènior B de la segona Catalana golejava per 9 a 1 al JMJ, i ja és segon a la taula amb 8 punts darrera del Horta que és primer amb 12 punts.