El Patí guanya al Las Rozas en un bon partit però no supera l'average

Els jugadors del Patí Vilanova celebrant la victòria amb els aficionats. Eix

C.P. VILANOVA 3 - C.P. LAS ROZAS 0

El C.P. Vilanova ha derrotat per 3 gols a 0 al C.P. Las Rozas en el partit corresponent a la jornada 19 de l'OK Lliga Plata – Grup Sud  disputat aquesta tarda al Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb la presència d’aficionats, amb aforament limitat i amb mesures anti covid a l’entrada.

Victòria clara, justa i merescuda del Patí, però amb l’agredolç que no ha pogut superar el gol average amb l’equip madrileny (eren cinc gols de diferència del partit de la primera volta), situació aquesta molt important desprès que el Comité de Competició donés tres punts al C.P. Las Rozas per alineació indeguda en el partit contra el Barça “B”.

Destacar que del Patí ens ha agradat el joc al llarg del partit i el plantejament de l’entrenador que amb una rotació constant de la banqueta ha mantingut un to molt alt al llarg de tot el partit. Llàstima és que especialment en el primer quart de partit ha perdonat en excés.

Per la seva part l’equip madrileny, que demà jugarà a Sant Feliu un partit ajornat, és un equip discret, molt correcte, jugant amb una pressió alta i que en el segon quart de partit ha equilibrat el joc, però que en la segona part ha anat de més a menys i que ha fet treballar molt bé a Pol Ferrer, avui un veritable mur davant els xuts rivals.

La primera part ha començat amb un fort ritme local que ha perdonat varies jugades, si més no de perill, i que ha vist com Garrido de fort xut inaugurava el marcador. Després fins al final d’aquest període el control s’ha equilibrat.

En la segona part el Patí ha dominat i controlat el partit i ha aconseguit dos gols de magnífica factura. Al final una falta directa no transformat no ha permes arrodonir el resultat que no la tarda nit. Ara dissabte a la tarda partit contra el Rivas las Lagunas. Els tres punts son molt importants.

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Pintado, Paris, Gil, Aguilar, (cinc inicial), Cuevas, Lecha, Garrido, Vergés i Donoso (p.s.).

C.P. LAS ROZAS.- Plaza, Fernández, Cosin, Hermana, Menendez (cinc inicial) Yepes, Reyes, Lena, Domínguez i Marinero (p.s.)

ARBITRES.-  Srs. I. López i L. Bosch

GOLS: 1A PART; 1-0 Garrido (min 14), 2A PART; 2-0 Aguilar (min 4); 3-0 Gil (min8)