Segueixen letals a Aiguadolç

L’equip suma el tercer triomf consecutiu a casa davant un La Munia que tan sols va aguantar una part

Sitges-Suburense - La Múnia. Eix

Sitges-Suburense 4 – CF La Múnia 0

El Sitges-Suburense controla i acaba fent bé la feina davant la seva afició al Municipal, en aquest cas golejant a La Múnia en un partit jugat sense preses i ben portat sobre tot als primers 45 minuts, posant la guinda en forma de gols a la segona meitat, d’aquesta manera suma tres punts molt bons que els deixa segons a la taula en solitari amb 14 punts,  mostrant la seva millora en defensa encaixant en tres partits tan sols un gol, aquest de penal a Les Cabanyes.

Un cop més per segon partit consecutiu amb tota una referència a la porteria en Javi Dorado que amb la seva experiència i el seu bon fer dona seguretat i tranquil·litat a un Sitges-Suburense que partit a partit va fent la seva feina, en aquest cas trigava en obrir la llauna de La Múnia que fins les hores estava jugant molt ordenat, Marc Navarro al minut 36 feia justícia al joc més ambiciós que estava oferint el partit arribant al descans amb aquest marcador.

Dos gols en dos minuts al 47 culminant una bona jugada Marc Navarro i el segon al 48 de Guillem Fonoll deixa pràcticament tot vist per sentència a les primeres de canvi, l’equip de Dani Pujol va seguir generant més joc ofensiu però potser més pausadament, mentre que el penedesencs pràcticament sense arribada degut al bon fer dels sitgetans es van saber defensar fins que d’un magnífic xut de traca de falta al 89 Gerard López posava el definitiu 4-0 final

Sitges-Suburense: Javi Dorado, Rafa Gracia, Raul Barneda, (Guillem Cruselles) Guillem Fonoll, Enric Bono,  Alejandro Pérez, Dani Midcley, (Xavi Rodríguez) Bernard Sánchez, (Gerard López) Guillem Gracia, ( Guillem Viñola), Nico Garcia, Munté (Pau Ortiz) i Marc Navarro.