Juguen per guanyar i acaben golejant

Sergi Sabater amb una maneta i el bon hoquei realitzat per l’equip clau a Cornellà

Plantilla del sènior masculí A del CPS Sitges. Eix

CE Cornellà 3 – CPS Sitges 6

El CPS Sitges després de realitzar un bon hoquei col·lectiu es fa amb els tres punts en un partit que els de Carles Busquet feien tres gols per part.

Un Sitges que tenia un nom propi a nivell ofensiu, en Sergi Sabater, fent 5 gols dels sis que va fer l’equip i d’aquesta manera seguir dalt de tot demostrant que continuen pujant el seu nivell.

Molt aviat Ferran Ortoll fent justícia al bon inici dels seus controlant en tot moment posava el 0-1, fent el segon minuts més tard el golejador en aquest enfrontament, en Sergi Sabater, escurçant diferències els locals en la recta final del primer temps el 1-2, posant el tercer Sergi Sabater abans del descans.

Costava però agafar el ritme a la represa i fins i tot es van cometre alguna errada en defensa, és cert que poc a poc l’equip va anar agafant el ritme del matx que amb tres gols més de Sergi Sabater s’arribà a la fi amb el 2 a 6 al marcador després de generar un bon partit gaudint d’ocasions per haver aconseguit un resultat encara més ampli destacant la magnifica feina en equip així com l’actuació del porter Pau Medrano.

CPS Sitges: Pau Medrano, Ferran Ortoll, Biel Salvadó, Sergi Sabater i Dani Ferrer, també jugaven Alex Raventós, Ferry Alemany i Eloi Fernàndez.

L’equip rep aquest dissabte a partir de les 18 hores al Monjos.