Victòria del Patí Vilanova davant el Rivas las Lagunas

Un triomf que juntament amb els altres resultats te un plus

CP Vilanova - CP Rivas Las Lagunas. Eix

CP. VILANOVA 5 - C.P. RIVAS LAS LAGUNAS 3

El C.P Vilanova ha derrotat per 5 gols a 3 al Rivas Las Lagunas madrileny en el partit corresponent a la jornada 20 de l’Ok Lliga Plata Grup Sud disputat aquesta tarda al Pavelló de la Plaça de les Casernes amb aforament limitat i mesures sanitàries anti Covid.

Victòria justa, meritòria i important  del Patí en la seva lluita per mantenir la categoria, avui afavorida aquesta situació pels empats de Las Rozas i Burguillos, tenint en compte que resten dos jornades pel final i que el Patí te tres partits (un ajornat contra el Sant Feliu), dos a casa contra Sant Feliu i Alpicat i un fora contra l’Espanyol.

En aquests darrers partits el nivell del Vilanova ha anat de menys a mes i sens dubte si aquesta situació de joc actual s’hagués donat al llarg de la temporada no estaríem fent números per evitar el descens.

Per la seva part l’equip madrileny, dirigit pel tècnic Cortijo, és un bon equip, molt treballat, que en aquest moments circula per la zona tranquil·la de la classificació, i que ha rotat a tots els jugadors desplaçats, inclòs el porter. Ens ha agradat Cañadillas per sobre del bon to general

En la primera part, el joc ha tingut alternances, amb oscil·lacions en el control del joc, inaugurant el marcador Pintado amb un còmode i bon tret. La reacció visitant ha arribat i amb ella l’empat de Cañadillas amb un “cacau“ al mateix escaire. Amb aquest empat ha arribat el descans, però poc abans el Patí no ha transformat un penal.

En el segon temps el Patí ha sortit més endollat i Paris en els minuts 8 i 10 han posat un avantatge als catalans, que en el minut 15 han aconseguit, Vergés, la màxima diferencia. Restaven deu minuts i han revifat els madrilenys amb dos gols en dos minuts deix. El Patí controlant la mínima avantatge en el marcador i l’espasa de Democles amb les faltes acumulatives.

A poc menys de tres minuts la segona advertència a Llobet ha permès en segona jugada que Garrido executés la falta directa i fes pujar el gol de la tranquil·litat al marcador.

Ara dimecres a dos quarts de deu es jugarà el partit aplaçat contra el Sant Feliu. Tres punts d’or.

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Gil, Lecha, Pintado, Paris (cinc inicial), Vergés, Pamies, Aguilar, Garrido, Pérez ( p.s.)

C.P. RIVAS LAS LAGUNAS.- Hernández, Manzano, Cañadillas, Llobet, Pos (cinc inicial) Amores, Barneto, Machon, Martin, Sánchez (p.s.)

ARBITRES: .-  Srs Escobar i O. Barba

GOLS: 1A PART; 1-0 Pintado (min 7); 1-1 Cañadillas (min 15). 2A PART; 2-1 Paris (min 8); 3-1 Paris (min 10); 4-1 Vergés (min 15), 4-2 Manzano (min 17); 4-3 Cañadillas (min 19); 5-3 Garrido (min 22).