Handbol

El Sènior Femení continua acumulant victòries en el seu primer any a Lliga Catalana

Després que el Sènior Femení del Handbol Ribes es quedés fora de disputar la fase pel títol de Lliga Catalana en haver perdut el gol average directe amb el Vilanova del Cami, el cap de setmana passat va iniciar la fase de permanència

CH Ribes Sant Pere de Ribes 27-04-2021 13:41 Lectures 507
Sènior Femení del Handbol Ribes . Eix

Sènior Femení del Handbol Ribes . Eix

Aquesta fase es va iniciar tenint en compte els resultats dels partits ja jugats entre els equips que van coincidir a la primera fase. Com que van guanyar tots els punts en la primera fase contra els seus rivals directes i han obtingut una doble victòria aquest cap de setmana contra el Cardedeu, les Ribetanes són al primer lloc de la classificació.

En el doble enfrontament contra el Cardedeu les jugadores de Lautaro Alarcón i Pere Solé van ser clarament superiors. Gràcies a una defensa sòlida i ràpids contraatacs, el partit de casa es va guanyar 36 – 17 i el de fora també amb un marcador de  21 – 32. En tots dos partits la màxima golejadora va ser la Cristina Hernández (9 i 7 gols).

D'altra banda el Sènior Masculí no va tenir problemes per a superar la La Salle Bonanova Atlètic, partit corresponent a la Copa Federació Segona Catalana.

Altres resultats:

Ribes Cadet Masculí Negre – La Salle Montcada 34 – 35 (Lliga Catalana)

Ribes Infantil Femeni Negre – Canovelles 37 – 24 (Lliga Catalana)

Ribes Juvenil Femeni Accent – Finestrelles Esplugues 30 – 24 (Lliga Catalana)

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No