Superiors en tot

L’equip segueix intractable al Municipal, golejant a un Sant Mauro que no havia perdut cap partit

UE Sitges – UD Sant Mauro. Eix

UE Sitges 4 – UD Sant Mauro 0

Gran partit el jugat pel primer equip de l’UE Sitges en la setmana que s’anunciava la no continuitat de Manel Rodríguez, tot davant un Sant Mauro que havia sumat dues victòries i un empat però que tots els seus enfrontaments els havia jugat al seu camp, en aquest cas el Sitges es va mostrar molt superior, que amb dos gols per part descol·locava als de l’Anoia amb una bateria de bon futbol, a la vegada que sumaven tres punts molt bons que els col·loca amb sis a la taula, empatat amb el Moja i amb tota la segona volta per davant.

De la millor manera es va iniciar el partit per l’equip sitgetà amb un gran gol de traca d’un dels grans destacats, Geri, als quatre minuts de l’inici posant el segon Oscar Hernando que passa per un gran moment al 37, arribant al descans amb aquest marcador favorable de 2-0.

L’equip va seguir controlant en tot moment amb un futbol creatiu i ordenat en defensa, amb l’aportació amb bona nota també dels dos jugadors del B, Dani Midcley i Guillem fonoll, Carlos Henarejos que havia sortit instants abans, al 69 s’inventava un gran gol, el 3-0, en la recta final Geri feia un segon ‘golarro’ al minut 75, arribant al final amb aquest 4-0 que mostra clarament la superioritat del Sitges en aquest enfrontament.

D’aquesta manera amb la derrota del Cubelles per 2 a 1 al camp del Atl. Vilafranca i la victòria del Sitges davant el Sant Mauro finalitza la primera volta d’aquest campionat de segona catalana que no serveix per res però que es troba del tot emocionant, encapçalant la Taula el Sant Mauro i Atl. Vilafranca amb 7 punts, seguit del Moja i Sitges amb 6 punts, tancant el grup el Cubelles amb 3 punts.

L’alineació

UE Sitges: Jordi Fernández, Fede, Sacris, César Gutiérrez, Oscar Hernando, (Alex Morillas) Martí Ferret (Alex Laguna) Geri, Gerard Liao, (Carlos Henarejos) Álvaro Montesinos, Dani Midcley, Guillem Fonoll i (Manu Muñoz).

Els propers partits del grup Atl Vilafranca-Moja, Cubelles-Sant Mauro, el Sitges descansa.