El CE Vendrell perd 5 a 3 a la pista del Calafell

CP Calafell - CE Vendrell. Eix

Avui al vespre el Vendrell ha perdut 5 a 3 en el derbi jugat a la pista del Calafell, partit corresponent a la jornada 28 de l'OK Lliga, i es
manté onzè de la classificació, en zona de promoció de descens.

Un pòquer de gols d'Eloi Mitjans i el poc encert en les ocasions a bola aturada per part del Vendrell ha decantat el derbi d'OK Lliga del Baix
Penedès cap a la banda del Calafell. Els locals s'han avançat, però el Vendrell li ha donat la volta al marcador i al descans s'ha arribat amb
un 2 a 3. I a la segona part ha estat el Calafell el que ha aconseguit la remuntada i emportar-se tres punts que l'allunya de la zona del
descens.

El proper dissabte 15 de maig, a les 19 h, el CE Vendrell jugarà a la pista del Vic el partit corresponent a la jornada 25 de l'OK Lliga
20-21, que es va ajornar per motius sanitaris.

CP CALAFELL TOT L'ANY (5): Xano Edo (p), Arnau Xaus, Sergi Torné, Eloi Mitjans i Martí Gabarró -cinc inicial-, Sergi Romeu, Oriol Palau, Guido Pellizzari, Jordi Munne i Albert Marimon (p).

CE VENDRELL (3): Álvaro Shehda (p), Lluís Ferrer, Jan Escala, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Xavi Crespo, Pablo del
Rio, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

Gols: 1-0 (10') Eloi Mitjans; 1-1 (13') Xavi Crespo; 1-2 (13') Jan Escala; 2-2 (17') Eloi Mitjans; 2-3 (20') Manu Necchi; 3-3 (42') Eloi
Mitjans, de penal; 4-3 (45') Arnau Xaus, i 5-3 (49') Eloi Mitjans, de penal.

Àrbitres: Sergi Mayor i Ivan González

Faltes: CP Calafell 13 - 12 CE Vendrell

Targetes blaves: Sergi Torné (40' i 49`) i Jan Escala (48').