Cinquena victòria consecutiva

Cròniques i resultats dels partits disputats pels equips del Club Bàsquet Sitges del cap de setmana

Pratenc - CB Sitges. Eix

C.C. Segona  masculí - fase regular – grup 03B

Bàsquet Pratenc 1 – Lisant   60
Bàsquet Sitges – La Guixeta   67

F.Albaladejo 9, J.Bustos 4, O.Camprubi 13, N.Guillen 3, J.Mateo, M.Perez 11, A.Ruiz, V.Siriaco, A.Miguelsanz 7, M.Gosalvez, N.Velasco 10, Omar Thiam 9, R.Marimon 1.

Entrenador: Balta i Núria    Delegat: Pep Camprubí

Parcials: 15-21   11-12   18-21   16-13

Diumenge al matí, el Sènior del Bàsquet Sitges-La Guixeta va sumar la cinquena victòria consecutiva davant del CB Pratenc, en la seva visita al pavelló dels del Baix Llobregat, 60 a 67.

Un partit irregular i de constants estires i arronses al marcador, dominat pels sitgetans des de la primera cistella, però amb un Pratenc lluitador que no va llençar la tovallola en cap moment, tot i que les importants baixes al seu joc interior. Aquestes van tenir una clara incidència en el domini del rebot, favorable als de Sitges amb 48 captures davant les 29 dels locals.

El partit va començar amb un Sitges que va endollar tres cistelles seguides i mostrant un joc dinàmic, movent la pilota amb velocitat i trobant posicions alliberades de llançament. El Pratenc es va recuperar de seguida, però els sitgetans van encadenar un parcial de 0-9 en uns minuts de bon joc col·lectiu. Només algunes badades defensives permetien als pratencs retallar la diferència a final del quart, per acabar amb un 15-21. Bones sensacions en l'atac i només feia falta un puntet més de gas en defensa per posar terra pel mig i tenir un partit plàcid.

Però en aquesta categoria no existeixen els partits plàcids. La tensió defensiva dels blancs no va arribar, i el que si va arribar va ser el desencert i la manca de circulació de la pilota. En gran part fruit de la zona pres a tres quarts de pista que van presentar els locals, i que els visitants no van saber desmuntar. Va ser un maldecap constant i el motiu pel qual el Sitges va acabar el partit amb 20 pilotes perdudes. Els homes de Balta Molina només van anotar dos punts en els 6 primers minuts del segon quart, i el Bàsquet Pratenc empatava el matx a 23.

De nou en una ratxa d'encert aïllada, on la intensitat defensiva del Sitges va fer acte de presència, es va traduir en un parcial de 0-10, arribant al descans amb un 26 – 33 favorable.

El Bàsquet Sitges-La Guixeta semblava que ja tenia la clau per guanyar el partit, però el Bàsquet Pratenc no li posaria les coses fàcils. El tercer quart no va ser de bon joc, però el domini sota cistella i alguna ratxa d'encert mantenia al Sitges davant del marcador, alternant moments dinàmics amb altres de col·lapse ofensiu. Tot i això el Sitges també guanyava el quart per deixar el marcador en 44-54.

Però de nou el coratge de l'equip Pratenc sumat a una nova llacuna encistelladora dels sitgetans, feia que el marcador s'ajustés perillosament a un 53 a 57 quan encara quedaven 5 minuts per jugar. Afortunadament, l'Oriol Camprubí va trencar per fi la ratxa negativa d’encert que l'havia acompanyat durant tot el partit, i va encadenar dos triples, el segon amb falta i tir addicional, que juntament amb una important cistella d'en Fernando Albaladejo trencant la pressió del rival, van donar als visitants un coixí de punts còmode en el darrer minut,  finalitzant el partit  60 a 67.

A l'apartat anotador van destacar l'Oriol Camprubí, amb 13 punts, en Mauro Pérez amb 11 i en Nacho Velasco amb 10 punts i 7 rebots. També van realitzar un bon partit en Fernando Albaladejo, amb 9 punts i 6 rebots i l'Omar Thiam, amb 9 punts i 12 rebots.

El proper cap de setmana la lliga descansa, i es reprèn el dia 22 de Maig a les 19:15 hores  quan el Bàsquet Sitges-La Guixeta es desplaçarà per enfrontar-se amb l'altre equip de la mini lliga que només ha perdut un partit, l'AP Dental A.B El Vendrell 1. El 22 doncs, es trencarà l'empat.

C.T. Sènior A masculí - fase regular – grup 02A

Bàsquet Sant Sadurní    41
Bàsquet Sitges “B”    49

Deivis 4, Nogales, Villar 4, Sánchez 9, Piñero 7, Porras, Emde 2, Baig 1, Vicente 14, Marimon 8, Almirall.
.
Entrenador: Galdric Bover

Parcials:   15-15   10-8   11-10   5-16

El Sènior B pateix de valent per aconseguir la victòria al camp del Sant Sadurní. El partit de tornada no va tenir res a veure amb el d'anada, on el Sitges va aconseguir distanciar-se en el marcador ja al primer període.

La igualtat va ser màxima en el primer quart on cap dels dos equips va poder imposar la seva defensa. En el segon període, les alternatives defensives dels locals dificultaven força la mobilitat en atac del Sènior B que no aconseguia anotar de manera fàcil en cap dels atacs. Al descans, la distància era de només una cistella, 25-23.

Una mala sortida després del descans enfonsava el Sitges fins a nou punts de distància, 34-25, a tres minuts per acabar el quart. Però quan pitjor estava va ser quan l'equip va saber reaccionar i també a través d'una defensa zonal, els sitgetans aconseguien retallar fins a tres punts, 36-33, l'avantatge al final del tercer temps. Un últim període amb una molt bona defensa i comunicació a darrere, deixant els rivals sense anotar en els primers nous minuts, ajudaven el Bàsquet Sitges a remuntar el partit i endur-se una victòria molt treballada. Cal remarcar que el gran desencert en el tir lliure va complicar i molt un partit que s'hagués pogut acabar emportant el Sant Sadurní perfectament.

El proper diumenge dia 23 de Maig a les 10:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Canyelles – Esportxtothom.

C.C. Sots 21 masculí – Preferent – fase regular – grup 05

C.B. Castellbisbal Groc    61
Bàsquet Sitges     78

P.Massana 8, D.Arjona 5, D.Hurtado, N.Bellmonte 2, M.Gosalvez, P.Motjer, P.Cabezas 27, A.Valera 9, H.Mata 6, A.Bielsa 4, M.Bielsa 2, I.Ramirez 15.

Entrenador: Edu Piñero i Jordi Mateo    Delegat: Xavier Masana

Parcials:   16-21   6-20   17-16   22-21

El Basquet Sitges es desplaçava a Castellbisbal, després de la derrota contra ells la setmana passada en Pins Vens, per 5 punts (52-57).
Però aquesta vegada, encara anant amb baixes importants, l'equip va demostrar des de l'inici del partit que quan volen i tots sumeixin com a equip, l'equip rival el tindrà difícil. També perquè va haver-hi un àrbitre que va xiular les faltes a tots dos equips, cosa que en el partit anterior no va ser així. La defensa asfixiant del Castellbisbal en tot la pista, el Basquet Sitges va saber sortir d'ella en tot moment. Després dels dos primers quarts l'equip ja guanyava 22-41 que es va gestar en una bona defensa en zona i moviment de pilota en atac.
Sabíem que el Castellbisbal es ficaria en el partit després del descans, i així va ser, amb un parcial de 16-6 , es va posar a nou punts (38-47) i semblava que el Basquet Sitges tornava a ballar-la, però en aquest moment la direcció d'Alejandro Valera, l'anotació de Pau Cabezas (27 punts en total) i que tots els altres jugadors sumaven tant en defensa com en atac tornés un avantatge a favor del Sitges de +25 mancant 4' (45-70). Després una certa relaxació i la distància es retalla en el marcador fins al resultat final 61-78. Gran victoria.

El proper diumenge dia 23 de Maig a les 11:15 hores, desplaçament a la pista del BC Tecla Sala.

C.C. Junior “A”  masculí – nivell A – fase previa – grup 09

C.B. Sant Andreu Groc
Basquet Sitges “A”

M. López, M. Rubí, Oriol, Jordi, Karim, Lukai, Alain, Sergi, Pau, Fernando, M. Bernat, Antonio.

Entrenador: Jordi Mateo     Delegat: Aleix Ruiz

Partit suspès

Proper partit DESCANS

C.T. Cadet “A” masculí promoció – segona fase- nivell A – grup 06

Catalana Occident Manresa Vermell  79
Bàsquet Sitges “A”    49

J.Prat, L.Mayoral, L.Chimeno, B.Reinon, C.Alemany, J.Gene, M.Guell, A.Morales, V.Muñoz, M.Cañadas, O.Miro-Lopez.

Entrenador: Balta i Álvaro Molina     Delegat: J.A. Prat

El proper partit el dissabte dia 15 de maig a les 12:00 hores, El Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el  Catalana Occident Manresa Vermell

C.T. Cadet “B” masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 14

Serra S.E. Casal Vilafranca Negre  66
Bàsquet Sitges “B”    29

J.Garrigo, D.Ying, P.Velasco, L.Serrano, D.Fernandez, D.Ayllon, J.Olivella, J.Jornet, B.Mateo, E.Joven, E, Mateo, J.Dolera.

Entrenador: N.Velasco i A. Molina    Delegat: N.Joven

El proper partit el dissabte dia 15 de maig a les 9:00 hores, El Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al Serra S.E. Casal Vilafranca Negre.

C.T. Cadet “C” masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 05

Serra S.E. Casal Vilafranca Vermell  91
Bàsquet Sitges “C”    25

I.Gimenez, B.Zaragoza, G.Martin, M.de la Vega, A.Dotor, A.Malochleb, M.Delgado, G.Garcia, C.Sanchez, S.Sanguineti, H.Alcala, A.Peguera, J.M.Soria, DVazquez.

Entrenador: G.Franco, A.Ibañez,  N.Bellmonte    Delegat: E.Sanguineti

El proper partit el dissabte dia 15 de maig a les 10:30 hores, El Bàsquet Sitges rep a Pins Vens al Serra S.E. Casal Vilafranca Vermell.

C.T. Infantil masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

Bàsquet Sitges “A”    35
C.B. Esparreguera Verd    59

G.Peraire, P.Ayllon, D.Griffiths, T.Montserrat, A.Serrano, A.Fericgla, M.Gasull, L.Cabezas, A.Olivier, P.Revers, D.Ying.

Entrenador: O.Camprubi i A.Valera    Delegat: A.Ayllon.

El proper partit el dissabte dia 15 de maig a les 17:45 hores,  desplaçament a la pista del  C.B. Esparreguera Verd.

C.T. Pre- Infantil masculí promoció – segona fase- nivell B – grup 03

CNB Vilanova Verd – AKO   58
Bàsquet Sitges “A”    29

G.Rubi, D.Chimeno, H.Escabias, J.Jimenez, E.de la Vega, M.Luc, M.Kotov, H.González, F.Santevas, A.Freixenet, D.Ayensa, S.Garcia, D. Raventós, M.Giovando, B.Blanco.

Entrenador: M.Emde i A.Miguelsanz    Delegat: V.Petrich

El proper partit el dissabte dia 15 de maig a les 10:30 hores, El Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el CNB Vilanova Verd – AKO.

C.T. Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

Club Bàsquet Martorell    43
Bàsquet Sitges “A”    65

A.Batlle, M.Valera, Marc Valera, M.Cabezas, D.Luc, A.Almendros, A.Ferrer, R.Suja, A.López-Feliu, E.Vidal, O.Llop, I.Martinez, J.Muñoz, A.Baccone.

Entrenador: N.Gil i B.Arrive    Delegat: A.Vidal

El proper partit el dissabte dia 15 de maig a les 9:00 hores, El Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el Club Bàsquet Martorell.

C.T. Pre-Mini masculí promoció – segona fase- nivell C – grup 04

Bàsquet Sitges “A”    70
C.E.B. Pallejà     26

A.Cardenete, P.Escalera, G.Tor, V.Cejas, M.Mestres, D.Plamadeala, V.Anghel, P.Gerbeau, S.Novas, N.Almog, T.Ivorra.

Entrenador: G.Franco i J.E.Piñero    Delegat: J.J.Cara

El proper partit el dissabte dia 15 de maig a les 10:30 hores,  desplaçament a la pista del  al C.E.B. Pallejà

Escobol SUD – 2021- grup 02

CB Gavà baby’s 13-14
Bàsquet Sitges – Blanc

Gerard López, Julen Amores, Marcos Amores, Pablo Rucandio, Marina Gil, Teo Pons, Nil Felipe, Roc Simó, Pedro Molina, Evghenie Plamadeala, Cinto Camps, Kiara Bilali, Mohsine Hamaimi, Lucas Nagera.

Entrenador: Elena, Dori i Martin

Segon partit i primer fora de casa el jugat pel mes petits del Bàsquet Sitges, un molt bon partit, que varen gaudir i van fer que el públic gaudis del joc. Moltes felicitats i Ànims.

El proper partit el dissabte dia 22 de maig a les 9:00 hores, El Bàsquet Sitges rep a Pins Vens el BQ Manyanet Molins

Escobol SUD – 2021- grup 01

Bàsquet Sitges - Verd

David Almog, Lorenzo Cejas, Valentina Alcaraz, Queralt Ortega, Tomàs Morales, Axel López, Biel Layola, Cylian Elias, Pau Pascual, Arnau Corella, Victor Garcia, Claudia Mussons, Nil Barberan.

Jornada de DESCANS

El proper partit el dissabte dia 15 de maig a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Serveis Mèdics Penedès S.E. Casal Vilafranca escola.

C.T. Sènior A femení - fase previa – grup 06B

Bàsquet Sitges – La Oca    74
BF Castelldefels B     63

B.Arrive 8, M.Reigosa 5, C.Miro 9, E.Camprubi 12, B.Flores 8, M.Muntada 2, L.Nogal 3, A.Roig 8, M.Herrero 6, O.Gutierrez 6, J.López, C.Arrufat, M.Granja 7, J.Masana.

Entrenador: Ignasi Vicente     Delegada: Esther Aldehuela

Parcials:   20-8   21-16   20-20   13-19

Amb el canvi d'aquesta temporada sobre la distribució dels partits, les nostres sèniors tornaven a trobar-se amb l'equip de la setmana passada, el CB Castelldefels, aquest cop a la pista de Pins Véns.

Amb la lliçó apresa, les nostres noies han sortit amb una intensitat totalment diferent de la setmana passada. Des de l'inici, les sitgetanes marcaven el ritme de joc, pressionant tota la pista, provocant perdudes de pilota de les visitants i aprofitant per treure un joc ràpid i amb molt d'encert. Ja a la mitja part la diferència, era de 17 punts favorables a les del Garraf (41-24).

No tot estava fet, ja que les de Castelldefels sortien al tercer període amb una altra mentalitat, i les sitgetanes es veien sorpreses. La zona mixta no va donar els seus fruits i un 0-9 feia que s'apropessin a tan sols 8 punts. Les sitgetanes tornaven a la defensa individual provocant que en aquest període les de Castelldefels ja no poguessin anotar més, solament des de la línia de tir lliure. En l'últim quart, les visitants farien l'última empenta, però les nostres noies van seguir molt serioses i controlant el coeficient de pilotes recuperades/perdudes en positiu.

El proper partit del sènior  serà el dia 22 de maig a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al C.B. Joventut Castelldefels

C.T. Sots 21femení – nivell B – fase regular – grup 02A

Bàsquet Sitges – La Oca    58
Orlandai      48

A.Gonzalez, G.Marcos 8, I.Perez 11, B.Salvat 9, J.Luguera 5, A.Rodriguez 8, X.Santin, M.Mestres, M.Prat 5, H.Blade, D.Granados, M.Martorell 10, N.Gil 2.

Entrenadors:  Martin Emde i Hamzah Baiz

Parcials:   16-14   18-13   10-4   14-17

Victoria molt patida, per culpa de les faltes innecessàries i el poc encert durant la primera part.

A la segona part vam poder treure una mica de distancia que va servir per guanyar el partit tot i els problemes que vam tenir per atacar la zona a l’últim quart.

El proper partit del sènior  serà el dia 22 de maig a les 18:00 hores, el Bàsquet Sitges rebrà a Pins Vens al BC Tecla Sala.

C.T. Cadet femení promoció – segona fase- nivell A – grup 04

Bàsquet Sitges     47
C.B. Cornellà B     38

L.Flores, L.Jimenez, J.Masana, M.Ayllon, A.Pareja, J.Sánchez, L.Serrano, G.Ruiz, C.Castellanos, A.Camprubi, A.Vivancos, A.Sánchez, A.Simon, A.Martorell, J.Sánchez

Entrenador:  Galdric Bover    Delegad:  Martina Granja

El proper partit el diumenge dia 16 de maig a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Cornellà B

C.T. Infantil femení promoció – segona fase- nivell B – grup 05

Bàsquet Sitges     45
C.B. Castellbisbal Lila    83

A.Bermudez, N.Prieto, A.Ferre, M.Lopez, R.Gil, I.Sanchez, A.Eguia, A.Subiranas, A.Arjona, X.Vendrell, V.Corts, S. Horner, T.Venturas, L.Suja, J.Velasco.

Entrenadora:  Clara Miro    Delegad:  Antonio Sánchez

El proper partit el dissabte dia 15 de maig a les 12:45 hores, desplaçament a la pista del C.B. Castellbisbal Lila.

C.T. Mini femení promoció – segona fase- nivell C – grup 02

Bàsquet Sitges     38
BBA Femení 2009     32

Y.Uzcategui, A.Subiranas, A.Layola, S.Macias, G.Carretero, F.Mila, S.Gil, S.Eguia, S.Gonzàlez, J.Carreras, S.Dembele.

Entrenadors: J.E.Piñero, Ona i Belen    Delegad:  Pedro Gil

El proper partit el dissabte dia 15 de maig a les 14:00 hores, desplaçament a la pista del BBA Femení 2009