Un triomf de mèrit

UE Sitges – Fundació Atlètic Vilafranca. Eix

UE Sitges 3 – Fundació Atlètic Vilafranca 2

Molt bon partit el jugat pels dos equips amb victòria final d’un bon Sitges al municipal d’Aiguadolç guanyant tot el que han jugat, en aquest cas davant un magnífic rival, la Fundació Atlètic Vilafranca en un enfrontament en que no va faltar de res, bons gols, bon criteri futbolístic i sobretot molta emoció fins el final.

Molt aviat, al minut 3, donava el primer cop l’equip vilafranquí en forma de gol de traca, Marti de Castro al veure al porter sitgetà, Jordi Fernàndez, avançat s’inventava un xut a molts metres de la porteria posant el 0 a 1, és cert que l’equip sitgetà va saber empatar tres minuts després aprofitant una cantada en defensa, Martí Ferret posava l’empat a un, li va tornar la moneda a la Fundació Sacris al veure al porter visitant avançat des del mig del camp la va saber clavar posant el 2-1, s’estava jugant molt bé tan la Fundació com el Sitges, generaven molt perill els sitgetans quan trencaven la línia de pressió del mig del camp i de fet el joc resultava molt vistós i entretingut, al minut 32 l’equip penedesenc sorprenia al Sitges amb el 2 a 2 al que s’arribava al descans.

A la segona meitat va seguir la mateixa tònica de joc, els dos equips mostraven les seves armes, Alex Laguna que havia sortit al descans al 48 posava el 3 a 2, que al cap i la fi va ser el resultat final d’un molt bon encontre que tan uns com els altres van jugar per guanyar però que l’equip del Sitges el va saber assegurar, lamentar la lesió en el darrers instants del matx el jugador vilafranquí Carlos Barrios Barriento.

UE Sitges: Jordi Fernández, Fede, Alejandro Sacristán, Carlos Henarejos, (Alex Morillas 69) Cèsar Gutiérrez, Martí Ferret, (Jorge Ayala 69) Geri (Alex Laguna 46) Gerard Liao, Álvaro Montesinos, Dani Midcley (Sebas Cuervo 56) i Guillem Fonoll.

Amb aquests resultats el Sitges es col·loca líder amb 9 punts, segon el Moja amb 8 punts, tercer la Fundació Atl. Vilafranca amb 8, quart el Sant Mauro amb 7 i cinquè el Cubelles.

Aquesta jornada es juguen el Cubelles-Sitges a les 17 hores aquest dissabte i el Moja-Sant Mauro.