Surt tot malament a la segona part

L’equip sitgetà s’anava al descans amb 1 a 4, les circumstàncies fan que l’equip es descol·loqui acabant perdent per tres gols de diferència

CPS Sitges 4 – CP Valls 7

Partit del tot estrany el jugat pels dos equips i la pitjor part se l’emportava l’equip de Carles Busquet caient derrotat sorprenentment quan ho havia tingut molt bé encarrilat. Al primer temps tot i que no començava bé del tot la reacció del CPS Sitges es va notar en joc i gols, gaudint d’ocasions per poder ampliar més el marcador, arribant al descans amb 1 a 4, amb gols de Dani Ferrer, Eloi Fernàndez i Sergi Sabater dos.

A la represa les apreciacions arbitrals van caure com una llosa als ànims de l’equip sitgetà que poc a poc sortia perjudicat, mentre que el Valls anava entrant en el partit amb gols i no tan sols empatant a quatre en la recta final del matx, sinó que va saber treure profit d’un Sitges tocat, és cert que l’equip va disposar d’una directa i fins i tot es va errar un penal per poder reaccionar però la bola no entrava i en un tres i no res es posaven els visitants amb un 4 a 6 a manca de 50 segons, el Sitges jugava amb porter jugador encaixant finalment el setè amb el que es va arribar a la fi del partit.

CPS Sitges: Montoya, Ferran Ortoll, Biel Salvadó, Sergi Sabater, Dani Ferrer també jugaven Ferry Alemany, Eloi Fernàndez i Marçal Monasterio.

El proper partit aquest diumenge a les 18’30 hores contra el setè classificat, el Lleida B.