El CE Vendrell empata 1 a 1 amb el Caldes a la penúltima jornada

CE Vendrell - CH Caldes. Eix

Ahir al vespre, el CE Vendrell va empatar 1 a 1 amb el Caldes a la penúltima jornada de l'OK Lliga 20-21. Jan Escala va marcar l'1 a 0 al
minut 3, de penal. Gerard Camps i la falta d'encert en les faltes directes no van permetre que el Vendrell pogués ampliar l'avantatge al marcador. Álvaro Shehda també va aturar diverses ocasions de gol dels visitants.

Però, a manca de 5 minuts per al final, Ferran Rosa va aconseguir marcar l'empat i amb l'1 a 1 va acabar el partit. Amb aquest resultat, el Vendrell no s'assegura la salvació del descens directe.

El proper dissabte 29 de maig, a la pista del Reus Deportiu, l'equip dirigit per Xavi Ferrer ha de sumar almenys un punt per no baixar de categoria, tot i que una derrota o un empat del Taradell també ho evitaria en cas de derrota del Vendrell.

CE VENDRELL (1): Álvaro Shehda (p), Lluís Ferrer, Jan Escala, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila  -cinc inicial-, Xavi Crespo, Pablo del
Rio, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

CH CALDES (1): Gerard Camps (p), Lluís Ricart, Sergio Miras, Alexandre Acsensi i Álvaro Giménez -cinc inicial-,  Xavi Rovira, Ferran Rosa, Cristian Rodríguez, Roger Acsensi i Guillem Rue (p).

Gols: 1-0 (3') Jan Escala, de penal, i 1-1 (45') Ferran Rosa.

Àrbitres: German Sandoval i Francisco Moreno

Faltes: CE Vendrell 12 - 18 CH Caldes

Targetes blaves:  Álvaro Giménez (9'), Manu Necchi (9') i Roger Acsensi (38').