Rugbi

El Terranova S18 tindrà 5 punts d’avantatge per la tornada de la Copa

Els jugadors del Terranova S18 . Eix

Aquest passat dissabte al camp de rugbi de Vilanova, el Terranova Sub18 s’enfrontava a l’anada de la Copa Catalana amb el CR. Spartans Granollers-RC. Badalona en un partit que podríem anomenar com una muntanya russa.

Una gran primera part dels nois d’Ulisses que van sortir amb les ganes de voler guanyar el partit el més aviat possible i que a la mitja part es posaven amb el marcador a 17 a 0 a favor. Abans d’acabar la primera part l’equip visitant ja donava l’avís de que el partit no estava tancat i que la segona part seria molt diferent.

I així va ser, no es sap que tipus de motivació va realitzar el míster dels Spartans al vestuari, però van sortir sense complexes, de tu a tu, amb un equip local desfigurat, sobretot a la línia i sense idees en el seu joc, amb l´única sortida de treure’s pilotes a la tush. Encara que sembli increïble els nois d’Ulisses s’anaven enfonsant poc a poc i la banqueta no trobava la solució a una possible motivació per aguantar el resultat de la primera part. L’equip visitant feia la seva feina i començava la remuntada i l’equip de casa només feia que enfonsar-se cada vegada més. A 10 minuts del final, l’Spartans-Badalona, es posava per davant al marcador, 17 a 24, i es veien guanyadors del primer matx de la final.

Però sobtadament, l’equip local reaccionava amb una marca de davantera, i posava el marcador amb el temps exhaurit 22 a 24. Pol, xutador del Terranova, podia donar l’empat a l’equip de casa amb els dos punts addicionals però fallava i deixava el marcador encara a favor dels visitants. Però fins que l’àrbitre no pita el final tot està obert i el Terranova aprofitava aquest últims 5 minuts, passat el temps reglamentari, per donar la campanada amb una nova marca i dos punts addicionals de xuts a pals per tancar el marcador amb un 29 a 24, final d’infart.

Bon tercer temps i la setmana vinent la tornada a Granollers amb un gran partit assegurat i amb un campió de Copa.

El S14 juga un amistós a Calafell

Amistós que es jugava dissabte a les 17’30h al Camp de rugbi de Calafell, com aprenentatge i festa del rugbi pel nou equip del RC. Calafell. Un equip amb els mitjans justos i sense experiència s’enfrontava al combinat Sub14, on el resultat va ser el de menys, amb una amplia victòria dels nois d’Isma i Ferran, i on va prioritzar la festa del rugbi. Un Calafell molt justet en joc i jugadors va fer el que va poder enfront d’un equip molt més rodat, no aquesta temporada, on ha renunciat a jugar la lliga i la copa, però si al seu historial. Al final, bon dia de rugbi, bon tercer temps i capa a casa.

Dissabte vinent un altre amistós del Sub14, aquesta vegada a casa, amb un altre nou benvingut al rugbi català, el RC. Vilafranca.