Gimnàstica

La Via Olímpica 2 del Gimnàstica Vilanova aconsegueix el bronze per equips

Equip Via Olímpica del Club Gimnàstica Vilanova. Eix

El passat diumenge 23 de maig es va celebrar a Terrassa la 2a. Fase de la Copa Catalana en categoria Via Olímpica nivells 1 - 2 - 3 i 4.

Les gimnastes entrenades per la Lidia Castillejo van fer un bon paper destacant el bronze aconseguit per l'equip de Vía Olímpica 2.

Vía Olímpica 1

Gala Martínez obté la 6a. posició a la classificació general amb la 2a. millor nota a Paral·leles.

Via Olímpica 2

Nerea Sampietro va concloure 8a. a la classificació general individual, sent 1a. a Salt i a Terra per aparells.

Carlota Moreno és 11a. a la classificació general individual.

Daniela Sabariego acaba en 15a. posició a la general individual.

En aquesta mateixa categoria l'equip format per la Nerea,  la Carlota i la Daniela aconsegueix el Bronze a la classificació general per Equips.

Vía Olímpica 3

Diana Ruíz conclou en 12a. posició a la classificació general individual, amb la 3a. millor nota a l'aparell de Salt.

Via Olímpica 4

Júlia Margalef finalitza en 9a. posició a la classificació general adjudicant-se la 3a. posició a l'aparell de Terra.

Totes les gimnastes es preparen ara per la següent competició, el Campionat de Catalunya, que es disputarà el 10 i 11 de juliol i tindrà lloc al Pavelló de Castell d'en Planes, Vic.