Atletisme

Resultats dels atletes del Club Atletisme Dinami-k del cap de setmana

Olivia Salmerón. Eix

Campionat d'Espanya SUB14

El passat cap de setmana (29/30 de maig), l’Adriana Curto atleta del Club atletisme Dinami-k de Vilanova i la Geltrú ens va representar al Campionat d’Espanya SUB14 individual que va tenir lloc a Sevilla.

Va participar al triatló C que es compon de les proves de salt de llargada, 80m.t i salt d’alçada. Tot i ser atleta de primer any d’aquesta categoria, i el seu primer campionat d’Espanya Individual, l’Adriana va fer molt bona competició, aconseguint millorar la seva marca personal als 80m.

Desprès d’una gran experiència i un gran aprenentatge, l’Adriana va quedar en 18a posició (aconseguint 1330 punts).

Campionat de Catalunya Absolut

El 6 de juny, es va celebrar a Igualada el Campionat de Catalunya de la categoria Absoluta.

El Dinami-k Vilanova va tenir la representació de l'Olivia Salmerón que va fer una magnífica actuació quedant en 5a posició i fent millor marca personal (36,35m) en la seva disciplina, llançament de javelina.

Participació al Campionat d'Espanya per federacions

El nostre atleta Eloi Pagès ha tingut l'oportunitat de participar aquest cap de setmana al Campionat de d'Espanya per federacions SUB18 que ha tingut lloc a Granollers aquest cap de setmana. L'Eloi va quedar en 7a posició, competint en la prova de llançament de javelina i fent millor marca personal (50,32m).

La nostra entrenadora, Pilar Egea també va tenir el plaer d'anar sent classificada com a entrenadora.

L'equip de Catalunya, finalment va aconseguir la victòria i es va proclamar campiona d'Espanya per federacions.

Prèvia del Campionat de Catalunya

El proper dissabte dia 12 de juny, es celebrarà la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de les categories de promoció SUB10, SUB12 i SUB14 a Castellar del Vallès.

El Club Atletisme Dinami-k de Vilanova tindrà la representació de 10 atletes femenins i masculins en diferentes proves (tanques, llançament de pilota, salt de llargada, llançament de pes...).