Atletisme

Olivia Salmerón sots-campiona de Catalunya en llançament de javelina

El Club Atletisme Dinami-k ha estat representat per dues atletes que no han deixat indiferent a ningú

Olivia Salmerón amb la medalla. Eix

Aquest diumenge dia 20 de juny, s'ha celebrat el Campionat de Catalunya Individual de la categoria SUB20 a Barcelona, Serrahima.

En primer lloc la Carla Expósito va participar en la prova de llançament de disc en la qual va lluitar fins l'últim moment per pujar a podi.

Finalment, però, va quedar en 4a posició realitzant el millor llançament de 28,27metres i quedant-se a només 55 centímetres del 3r lloc.

Més tard va ser el torn de l'Olivia Salmerón, qui es va proclamar sots-campiona de Catalunya en la prova de llançament de javelina realitzant un llançament de 34,63metres.

Jornada prèvia del Campionat de Catalunya Individual

Dissabte 19 de juny ha tingut lloc la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de la categoria SUB16, a Ascó, en la qual el Dinami-k ha presentat 10 atletes masculins i femenins en diferents proves.

La jornada ha estat molt emocionant! Aconseguint millors marques personals (mmp) pels atletes i classificar-se sis d'ells/es per la final.

Els/les atletes classificats han estat:

Martí Pon en la prova de 600m.ll (1:31:68 mmp)

Víctor Bossen en la prova de llançament de Disc (32,02m i mmp)

Lara Ruiz en les proves de llançament de pes (8,92m) i javelina (26,09m)

Noelia Cañaveras en les proves de Salt de llargada (4,57m) i 100m.ll (13,30)

Judith Martínez en la prova de Triple salt (11,34m)

Carla Gallego en la prova de Triple salt (9,78m)

i finalment, Óscar Curto en la prova de Triple salt (11,51m)

Moltes felicitats a tots els atletes que han disputat la jornada prèvia i molta sort a tots i totes les classificades!