Primera victòria del CNB Vilanova en aquesta categoria

Banqueta del CNB Vilanova. Eix

CNB Vilanova Cerveseria La Parròquia 77- CB La Selva A 53

Dissabte a la tarda el sènior La Parròquia debutava després d’esperar un any a segona catalana. I no es pot imaginar un millor inici pel nou repte d’aquest equip.

Sortida dels vilanovins amb Javi, Alex, Aleix, Sugri i Edu. Ràpidament els grocs van mostrar quin és el seu ADN, defensa angoixant i un ritme en atac vertiginòs. Al minut cinc del primer quart el parcial ja era de 13-2, on dues de les noves incorporacions locals, Aleix i Edu, anotaven amb facilitat. Petita rebifada dels de La Selva per situar el 18-10 al final del primer parcial.

A l’inici del segon quart la rotació del cinc inicial dels del Garraf ja era complerta, i la intensitat no dequeia. Carlos i Miki agafaven el relleu ofensiu i el parcial era encara més ampli que als deu primers minuts (39-15 al minut 9). Un triple d’Alex al darrer segon feia marxar els de la Parròquia al vestuari amb un 44-19 poc esperat per tothom.

La consigna al descans va ser no aixecar el peu de l’accelerador...dit i fet. De nou amb el cinc inicial a pista, i amb pressió a tota la pista, els locals oferien un joc vistòs i coral, amb un gran Javi un gran Sugri, portant l’aventatge al lluminòs fins al 60-24 del darrer minut del tercer quart.

Només la petita relaxació del Nou Bàsquet als darrers deu minuts va permetre als visitants retallar diferències, situant el definitiu 77-53, que dòna la primera victòria del club en aquesta categoria. Cal tenir els peus a terra i seguir treballant i plantejant la temporada de la mateixa manera, però ningú treurà a aquest grup aquesta primera presa de contacte amb la lliga. Enhorabona a tots i a seguir, i moltes gràcies a tots els que van venir a donar suport en aquesta nova aventura.

CNBVILANOVA LA PARRÒQUIA: Javi (7), Alex (10), Aleix (11), Sugri (2) i Edu (18)- cinc inicial- Nil (3), Guillem (2), Gali, Collados (3), Carlos (13) i Dídac