El millor debut a casa de lliga

L’equip sitgetà remunta per dues vegades un resultat advers i acaben sumant tres punts molt bons

UE Sitges B – CF La Granada. Toni Muñoz

UE Sitges B 3 – CF La Granada 2

El Sitges B que entrena Toni Salido te un von debut  a casa i el millor, oferint un bon joc davant La Granada en un partit que se li posava molt  malament però va saber reaccionar i fer-se amb ell, per la seva banda l’equip altpenedesenc de La Granada que va fer molt mal a pilota parada, no va poder sumar ja que una entonada segona meitat local va fer descantar la balança al seu costat després de realitzar un futbol molt atrevit.

Va agradar molt el debut del campionat de lliga a casa d’aquest Sitges B, és cert que encara falta molta feina que fer i sobretot treballar els corners en contra i les faltes ja que després d’un servei d’aquests el visitants es posaven en davant amb un remat de Gago al minut 11, l’equip realitzant una molt bona pressió a la sortida de pilota de La Granada sabien reaccionar de la millor manera amb un bonic gol de Jan Marco i s’anava al descans amb el 1-1.

En aquet cas després del servei d’una falta el visitant Moisés Carrasco rematava bastant sol fent el segon pels seus el 1 -2, tocava remuntar i aquest equip jugant així ho va poder fer en 10 minuts i amb gols de Marc Silva al 53 i de nou amb un altre gol de Jan Marco al 58 pràcticament havien fet la feina, també és cert que van poder fer més gols per intensitat, per disposar de molta arribada i per actitud arribant a la fi amb un bon triomf  demostrant que de seguir així compta amb aquest Sitges.

L’aliniacio: Javi Dorado, Rafa, Bruno Sistiaga, (Raul Barneda 75) Pol Navarro (Christian Rodríguez 10), Max Gili (Pau Junyent 57), Jaume Font, Guillem Gracia, Jean Marco, Alex Rodríguez, (Bruno Sánchez 68) Marc Silva, (Dani Tamayo 57) i Mery Colibaly.

Les Cabanyes és la propera aturada d’aquest Sitges B, aquest dissabte a partir de les 17 hores, els penedesencs han iniciat el campionat de la millor manera sumant els sis punts, ve de guanyar davant d’un dels candidats a pujar, l’Alt. Vilanova, fet que diu clarament que és un bon equip, no ho tindrà fàcil l’equip de Toni Salido en aquest desplaçament.