Així és difícil no guanyar

L’UE Sitges de Toni Salido sumen 4 punts dels sis disputats a camp contrari als darrers minuts

CF Les Cabanyes 3 – UE Sitges B 4

Primer tres punts assolits per l’equip sitgetà a camp contrari, ho va fer a un camp d’aquets anomenats molt complicats i davant un equip que havia guanyat els dos partits que havien disputat, ho van fer jugant un futbol seriós i demostrant que aquesta jove plantilla va a més, tot i tenir un molt bon inici de campionat, els dos equips van jugar per guanyar però l’equip que millor tracte donava a la pilota es va portat el gat a l’aigua.

El partit

S’avançava el Sitges amb un bon gol de Pau Junyent al minut 9, jugant una molt bona primera part i fins i tot va poder augmentar el marcador, tot i que la situació l’igualava l’equip local i la remuntava en forma de gols ja que en 12 minuts, al 57, Les Cabanyes s’havia posat per davant amb un 2 a 1, un cop més l’equip de Toni Salido va seguir jugant conscients de que havia temps per remuntar, arribant al minut 69 en que Pau Junyent empatava, al 75 fruit de la seva intensitat futbolística Josep Sánchez avançava als seus amb el 2 a 3 amb els millors minuts del Sitges, empatant Les Cabanyes amb gol de Marc al 77, va seguir el bon ritme imposat pels dos equips controlant millor i tenint més arribada l’equip sitgetà que seguia creient en un triomf que arribava en temps d’afegit fet per Alex Rodríguez que donava tres punts importantíssims al seu equip i es col·loquen quarts a la classificació amb 7 punts.

L’alineació del Sitges B: Javi Dorado, Rafa Garcia, Bruno Sistiaga, (Daniel Tamayo 60) Raul Barneda, Guillem Gracia, Josep Sánchez, Alex Rodríguez, Jan Romagosa, Marc Silva (Christian Rodríguez 56), Pau Junyent i Mary Colibaly.

El Sitges rep aquest dissabte a partir de les 17 hores al Penya Jove en el que serà el primer derbi comarcal de l’equip sitgetà i ho fa davant del gran candidat a pujar com és l’equip que entrena Angel Llarena.