Segona Catalana Grup 2

Tres punts més que treballats

L’equip de Luri Sorroche suma la segona victòria en aquest cas davant un bon Moja en un partit d’anada i tornada

UE Sitges A – Moja. Toni Muñoz

UE Sitges A 4 – Moja 3

Partit del tot emocionant el viscut al Municipal d’Aiguadolç entre el Sitges de Luri Sorroche i el Moja de Manel Rodríguez en un d’aquets enfrontaments distrets i que agraden als aficionats però no tan per als entrenadors que pateixen i de que manera, uns perquè guanyant per la mínima i els altres per que es queden sense temps per poder esgarrapar alguna cosa, al partit és cert que no li va faltar de res, bon joc, reclamacions arbitrals, i sobretot entretingut, l’ajustat del marcador en la recta  final del matx va portar a que els dos conjunts estiguessin lluitant fins que l’àrbitre xiulava el final.

El partit

Intens per part dels dos conjunts van ser els primers compassos amb arribades per part d’uns com dels altres, Victor Morillas posava al Sitges per davant al minut 25, després és cert que reaccionava l’equip de Manel Rodríguez amb moltes ocasions de perill, de la mateixa manera que l’equip sitgetà que després del servei de corner al minut 45 Álvaro Montesinos de cap deixava al descans un marcador favorable de 2-0.

Donava un pas endavant l’equip penedesenc a la represa sortint molt endollats, passant d’un 2-0 a un 2-2 en 11 minuts, amb gols de Raul Dorado i Brian Kotler al 56, es tornava pràcticament a començar un altre cop, al 64 en una jugada protestada per Manel Rodríguez que va veure la segona groga havent de deixar el terreny de joc, per ell la jugada venia precedida d’una falta al defensor, Álvaro Montesinos posava el 3-2 i pràcticament sense temps per res al 67 Dani Midcley acabant un molt bon atac feia el 4-2, però el partit no tenia cap mena de treva posant més emoció Bernat Ferrer al 80 amb el seu gol el 4-3, que donava encara més emoció i de fet el Moja va buscar l’empat trobant-se en tot moment al porter Lucas Cajes molt encertat, amb tot això s’arribava al final amb triomf d’un Sitges que suma sis punts de les dues jornades disputades.

Sitges A: Lucas Cajes, Adam Mafitqh (Martí Ferret 70) Alvaro Montesinos, Alex Cubedo, Sacris (César Gutiérrez 60) Carlos Henarejos, (Alex Laguna 77) Geri (Guillem Fonoll 60) Alejandro Frutos, Dani Midcley, Victor Navarro, Victor Morillas i (Ivan Valero 70).

Moja: Bernat Soler, Carles Bartolí (Marc Herrero 46) Grabiel Scridon, Ruben Monago (Amat Fabregas 74) David Cugat, Ramon Gutiérrez, Brian Kotler, (David Esteve 74) Adrià Borreda, Bernat Ferrer, Sergio Coso, (Josep Palau 84) i Raul Dorado.

L’equip es desplaça aquest diumenge a partir de les 18’30 per jugar el derbi comarcal al camp del Olivella de Rafa Porras, tot un partides.