HOQUEI PATINS FEMENI

La selecció absoluta Espanyola Femenina es proclama Campiona d'Europa per setè cop

Es el setè títol i sisè consecutiu

La selecció Espanyola Femenina es proclama Campiona d'Europa . Antonio Lopes - WSEurope

La Selecció absoluta Espanyola femenina ha aconseguit a Mealhada - Luso (Portugal) el setè títol europeu i sisé consecutiu, al derrotar en la final a Portugal per 5 gols a 3.

Les noies de Ricard Muñoz han fet un partit perfecte i espectacular, ja que en el minut 15 del primer temps ja portaven un 4 a 0 al marcador. Al final d'aquest primer període el resultat era de 4 gols a 1.

En la segona part les hispanes han controlat el partit completament, responent amb un nou gol -el cinquè- inmediatament al segon de les lusitanes.

Laura Vicente ha estat designada la millor portera del campionat i Roces la millor jugadora i màxima golejadora.