Victòria reparadora i molt meritòria

Diumenge a la tarda els vilanovins es desplaçaven a Reus després de la dura derrota en el derbi i davant un equip amb balanç positiu

Els jugadors del CNB Vilanova a la banqueta. Eix

Veterans CB Salle Reus 58- CNBV Cerveseria La Parròquia 69

Sortida amb Javi, Nil, Aleix, Guillem i Edu. Ben aviat es va poder veure que seria un partit dur pels grocs, davant un equip amb una plantilla molt compensada, veterans amb molta qualitat i jugadors joves molt potents físicament. El primer quart va ser un intercanvi de cistelles, on els vilanovins mostraven de nou una defensa molt intensa però sense aconseguir aturar els locals, molt ofici per part dels reusencs. Final dels primers deu, 16-17.

Ja amb la rotació sencera començava el segon periode amb un parcial de 6-0 pels locals en els tres primers minuts. Reacció visitant capitanejada, mai millor dit, pel Dídac, que capgirava el marcador. Gran defensa i ordre en atac, com a conseqüència  26-31 a la mitja part.

Tercer quart, recital ofensiu d’Edu Badia durant els primers cinc minuts per mantenir distàncies, i empenta coral als darrers cinc per eixamplar el marcador. Augment de velocitat i intensitat a les dues cistelles del Nou Bàsquet per arribar al darrer quart amb un 39-47 no definitiu, però positiu.

Els de La Parròquia eren conscients que calia mantenir la tensió, i així ho van fer. Tot i així els de La Salle ho intentaven, i a falta de tres minuts situaven un 50-56 inquietant. Però de nou, com molts altres cops, Javi es va encarregar de refredar als locals amb una cistella descomunal seguida d’un triple. La seguretat de Dídac des del tir lliure, amb un 8/8 del capità, feia la resta davant d’uns locals que al darrer minut van estar més pendents de l’arbitratge que del joc. Victòria reparadora i molt meritòria, 58-69, abans d’una aturada de dues setmanes. Seguim.

CNBVILANOVA CERVESERIA LA PARRÒQUIA: Alex (8), Nil (2), Guillem, Aleix (4), Collados (2), Javi (15), Burcet (5), Carlos (6), Dídac (13), Edu (13) i Miki (1).