Decideix el gol

Partit igualat i emocionant fins el final, els dos equips juguen molt intensament però els tres punts se’n van a Sitges

CF Olivella 0 – UE Sitges A 1

Tercera victòria del Sitges de Luri Sorroche, en aquests cas davant un Olivella molt disciplinat e intens, els dos equips però ho donaven tot oferint dos parts un xic diferents, una primera del tot igualada amb un magnífic encert dels porters i una segona que potser l’experiència del jugadors del Sitges va tenir el seu pes inclinant la balança, el gol sitgetà al minut 70 decidia el matx d’aquesta manera en un enfrontament molt correcte de tots dos al llarg del partit.

El cert és que tan l’Olivella com el Sitges van jugar les seves armes donant-lo tot, uns basant més el seu joc en el seu físic i els altres amb la necessitat de trobar espais, tot i això i el fet de que el marcador no es movia l’emoció es va convertir en la tònica així com s’anaven cremant els minuts  arribant al descans sense que es mogués el marcador, tot i que el gol va estar molt a prop dels dos equips.

A la segona meitat las dos banquetes van moure les seves fitxes amb la intenció de sorprendre ja que estava present que el primer que fes gol tindria pràcticament el partit guanyat, va haver de ser el bon fer i l’experiència de Carlos Henarejos que al minut 70 en una molt bona rematada posés per davant als seus, que a la fi donava tot un salt de qualitat sumant tres punts molt treballats.

CF Olivella: Alex Rovira, Oriol Gutiérrez, Victor Olmedo, Marc Martínez, (Gabriel Saucedo 60) Javi Aroca, (Jano Ramos 76) Daniel Fariñas, (Marc Garcia 65) Xavier Rodríguez, Joel Pascual (Marc Navarro 76) Alex Casañola i Edgard Benito.

UE Sitges A: Lucas Cajes, Álvaro Montesinos, Alex Cubedo, Alex Laguna, Carlos Henarejos, César Gutiérrez, Geri, (Guillem Ximénez 82) Alejandro Frutos, Ivan Valero (Dani Midcley 59) Victor Morillas, (Marti Ferret 87) i Victor Navarro.

L’equip sitgetà rep aquest diumenge a les 12’15 hores al Terlenka Barcelonista, vuitè classificat amb 4 punts, del 3 partits jugats ha guanyat 1, empatant 1 i perdent 1, en la darrera jornada s’imposava en el seu camp al Alt. Prat Delta per 1-0, amb quatre gols a favor i dos en contra, mentre que el Sitges de Luri Sorroche en els dos partits que ha jugat a camp contrari no ha encaixat cap gol mentre que al Municipal encaixava tres del Moja.

Per la seva banda l’Olivella que suma tan sols tres punts se la juga aquest dissabte al camp del Òdena, els de l’Anoia han jugat dos partits amb una derrota i un empat, l’aconseguit la darrera jornada al camp de Moja, l’hora d’inici aquest dissabte a les 17 hores.