El Patí s'emporta un treballat empat de Sant Just

El Vilanova manté les bones sensacions del darrer partit i ho fa amb un dels equips favorits a priori per la lluita de l'ascens

Imatge d'arxiu. @entreguin

El C.P. Vilanova i el C.P. Sant Just han empatat a cinc gols en l’encontre corresponent a la segona jornada de l’OK Lliga Plata Masculina Grup Sud disputat aquesta vesprada al Pavelló Municipal La Bonaigua de la vila del Baix LLobregat.

Desprès deveure com s’ha desenvolupat el partit hem de considerar just el resultat, resultat que els vilanovins haguessin signat abans del matx, pel fet de jugar fora de casa en una pista complicada i per la qualitat innegable del rival.

El Sant Just és un equip compacte i a priori hauria de lluitar per l’ascens, ja que amb un staff de luxe, F. Pujalte i Mia Ordeig, tenen un regitzell de jugadors amb el pal de paller del Pujalte (fill) amb un argentí, dos internacionals andorrans, i entre d’altres amb tres veterans  amb experiència com son Borja López (42 anys i Edu Fernandez i Hinojal amb 39 llargs). En fi un equip pensat per estar al cap de la classificació.

Malgrat això el Patí ha sortit amb una marxa més i als cinc minuts ja anava per endavant en el marcador per un sorpressiu 0 a 3 i jugant molt bé. Però els locals han despertat i el veterà golejador Edu Fernandez ha escurçat diferències i han entrat en el partit. El Patí ha intentat frenar aquesta situació i malgrat que els locals han marcat el segon gol han arribat amb certa comoditat al descans.

En la segona part una targeta blava a Bertran només començar ha deixat al Patí en inferioritat, desprès de no transformar la directa els locals, però un altre veterà, Hinojal, feia l’empat. Sobre l’equador d’aquest període Pol Macià posava per endavant al San Just, però la desena falta local ha permés a J. López tornar a l’empat al marcador.

A manca de tres minuts un altre cop l’innefafle Edu Fernandez  tornava a avançar als de Pujalte, però llavors el Vilanova ha posat tota la carn a la graella, amb bones ocasions que Vergés ha transformat a minut i mig pel final. Jugant amb superioritat per targeta blava a Miquel  hem enviat una bola al pal.

En resum, bon partit del Patí, seguint amb la línia que vàrem veure dissabte i a esperar la continuitat d’aquestes sensacions.

CP SANT JUST  5 - CP VILANOVA 5

Pista.- Pavelló Municipal La Bonaigua de Sant Just

C.P. SANT JUST.- De Souza, B. López, Pujalte, E. Fernandez, Hinojal (cinc inicial), Saladrigues, Macià, Duhalde, G. Miquel,Sanchez (p.s).

C.P. VILANOVA .- P. Ferrer, Martínez, Masoni, Mudarra, Lecha (cinc inicial) G. Vergés, Bertran, Garrido, López, Pérez (p.s.).

ARBITRES.- Srs X. Buxeda i D. Pedrola

GOLS: 1A PART; 0-1 Lecha (min 2); 0-2 Mudarra (min 3); 0-3 Vergés (min 5); 1-3 Edu Fernández (min 10); 2-3 Saladrigues (min 15). 2A PART; 3-3 Hinojal (min 2); 4-3 Macià (min 12); 4-4 J. López de FDA (min 15); 5-4 Edu Fernández (min 22 ) 5-5 Vergés (min 23 i mig).

TARGETES.- Blaves a Borja Lopez i G. Miquel del Sant Just i Bertran i Mudarra del Patí Vilanova.